Kaip padidinti pralaidumą PIFA

I

imranshoaib

Guest
Sveiki, aš imituoti vieną juostą PIFA GSM 900 paraiškų. Centrinis dažnis yra gerai sutapo 925 MHz, bet pralaidumo mažoms. | S11 | yra apie -20 dB. Kaip galėčiau išplėsti dažnių juostos plotis? Aš naudoju Agilent ADS2005A PIFA modeliavimas. Jūsų nurodymai yra vertinamas šiuo atžvilgiu ...

Kaip su bet kuria antena, didinti apimtis (elektrinis). Todėl jūs galite padidinti atstumą tarp groundplane ir pataisų, taip pat pleistras plotis. Jei dielektrikas, sumažinti dielektrinė konstanta; oras yra žinoma geriausiai. Taip pat shorting pin įtaką pralaidumo wdith. Daugiau pažangių metodų naudoti paskirtus laiko tarpsnius pleistras, parazitinės ir kelių rezonuoja. Yra daug straipsnių apie tai.

Taip pat daro įtaką pašarų Rūšiavimas taško ir taško atstumas tarp juostos plotį ir kaip Jone minimas atotrūkis tarp groundplane ir radiatoriaus patch nieko, bet dielektrinių storis taip pat turi įtakos pralaidumą. Siekiant tinkamai suprasti pifa geriau skaityti žemiau knygų plokštumoje Bevielio ryšio antenos - kin-Louis-Wong Kompaktiškas ir plačiajuosčio ryšio mikrojuostelinių antenos - kin-Louis-Wong Tiek galima rasti šioje svetainėje. dėl, balaguru. [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 46 minučių: [/color] [/size] eikite THR žemiau pateiktą nuorodą http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=276296

[Quote = balaguru thavamani] Atstumas tarp pašarų Rūšiuoti tašką taip pat daro įtaką pralaidumo ir kaip Jone minimas atotrūkis tarp groundplane ir radiatoriaus patch nieko, bet dielektrinių storis taip pat turi įtakos pralaidumą. Siekiant tinkamai suprasti pifa geriau skaityti žemiau knygų plokštumoje Bevielio ryšio antenos - kin-Louis-Wong Kompaktiškas ir plačiajuosčio ryšio mikrojuostelinių antenos - kin-Louis-Wong Tiek galima rasti šioje svetainėje. dėl, balaguru. [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 46 minučių: [/color] [/size] eikite THR žemiau pateiktą nuorodą http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=276296 [/quote] Aš neturiu bet šiam tikslui laboratorijos lapas. mūsų laboratorijos asistentas tiesiog paprašė dizainas pifa 900 ir GSM 1800 juostose, viena grupė ir vienas dvejopo juostos. Aš perskaičiau daug ir sukurta kai kurių, bet problema yra išplėsti pralaidumą. ADS yra diegiamos mums šią laboratoriją, kad projektuojant skelbimuose yra būtina, kitaip aš esu gana ekspertų vartotojo CST MWS ir aš pasiekti geriausių rezultatų. ir nežinau, kaip visus šiuos parametrus, pavyzdžiui, storis ir tt skelbimuose.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back