kaip padidinti pelną pleistras antena

N

NaNiia

Guest
hello kiekvienas, Iam darai mano galutinis metų projektą, elektros ir elektroninės eng., ir pavadinimas, kaip padidinti pelną pleistras antena 2.45GHz, Iam tikrai įstrigo ir dont know kaip pradėti su šioje antraštinėje dalyje, jei ir gauti kokią nors idėją, prašome padėti man. Labai ačiū.

Ar tai jūsų pasirinkimas, ar kai profesorius, kad jūs jį. Manau, tai priklauso nuo jūsų užduoties parametrus. Jei norite patobulinti vieną pleistras antena pelnas, manau, kad esate iš laimės, nes jie buvo gana daug optimizuotas dabar. Tiesiog ieškoti literatūros. Jei turite daugiau lankstumo įgyvendinant šį projektą, galite ištirti: 1) naudojant keletą pleistrų, tinkamai palaipsniui,, "squnt" priėmimo struktūrą, kad suteiktų jums daugiau akivaizdaus naudos jūsų sistemos orientacijos 2) galite naudoti kelis pleistrus, etapas vairuojama automatiškai , "taškas" tam tikra kryptimi antena 3) galite naudoti singl pleistras, bet perjungti pašarų kiekis, pasirinkti vieną ar kitą polarizaiton. Darant prielaidą, kad gautas signalas patiria poliarizacijos rotaciją, nors jis pasireiškia jums, jūs galbūt norėsite arba vertikalios, arba horizontalios poliarizaciją dėl stipriausio priimamo signalo 4), galite naudoti derinamiesiems elementus (pvz., Varactor diodų) sureguliuoti siaurajuosčiu pleistras dirbti ne piko efektyvumą per daug platesnis dažnio trukmė

ačiū už pagalbą, acually i dont turėti kitą pasirinkimą Coz daugumą pavadinimų yra neprieinamas, todėl aš tiesiog sekti, kad pavadinimas. mano dėstytojas paklausti mano projektuoti pirmasis stačiakampio pleistras antena 2,45 GHz naudojant juostelių pašarų, kai i do skaičiavimui aš padidėjimas yra lygus 0,0025, kuris yra mažas, todėl jis prašo manęs, kad pelną padidinti, bet i dont žinoti, kaip dirbti kad iš. Vėl kai informacija: šis pleistras antena naudojama mikrobangų vaizdavimo detact krūties vėžiu dėkoja

galite naudoti įgyti didinimo metodą, kuris yra daugelio knygų lil = KE Wong Vadzis = Ven ...

Sveiki! jūs sakėte, sukūrė tangular pleistras antena ir naudojant juostelę feed.Could jums pasakyti man, kai naudojate juostelės kanalą, kaip priskirti sužadinimo? mano daug!!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back