Kaip padaryti TBC?

Timebase Corrector iš tikrųjų yra "sync gydytoją" (nuo vaizdo Demystified Žodynėlis), didžiąją dalį laiko, kai vaizdo šaltinis yra iš VCR, sinchronizavimo impulsams Ululać ir jums reikia naudoti tam tikras česnakas juos ištaisyti.Nėra standartinio būdas padaryti, kad viskas priklauso nuo jūsų projekto ad hoc TBC.

casual3

Aš tą pačią problemą.

Norėčiau, kad "švarus" 27 Mhz Laikrodžio signalo iš CCIR656 srautą.

Ar žinote kokių nors gerų triukšmo sprendimas tai padaryti?

Nacho.

Timebase koeficientai yra naudojami stabilizuoti ir teisinga svyravimai sinchronizavimo impulso signalus kai vaizdo signalas yra iškreipta.Dažniausias naudojimo yra vaizdajuostė syncrinisation.Vaizdo signalai paprastai labai duetu su juostele Strech ir deack mechanika.Jie gana DIFFICULTE statyti kaip aš tryed ir Mano patarimas būtų žiūrėti į išmėgintą grandinės on the net.

Barrybear

Kokią atsiminimai naudojami TBC:
- Tik dvejopo Portai
- Arba bendro SDRAM yra OK?

Yra 2 skirtingos problemos su laikrodžiu:

1.Jitter

2.TBC.

TBC Pataisa gali išspręsti Jitter Problemos Tačiau De Jitter apygardos negali išspręsti TBC problemos.

Sprendimas Tai yra daroma paprastai Manipuliuojantieji video sritys Arba Frames.VIDEO Buforowanie Ar visada reikalinga (Su SDRAM for example).

Ką reiškia "Jitter" reiškia vaizdo kontekste.Čia yra geras paaiškinimas, kas piksel Jitter ir kaip į priemonę, ji:

http://www.sensoray.com/html/pixjiter.htm

Labas!

Yra paprastas TBCs anoks naudojama Panasonic AG4700 ir panašūs įtaisai.Šis TBC taiso 3 eilės perduodami linijos, jie tiksliai laiku.Kai pirmoje eilutėje Opuscił atminties ketvirta eilutė yra įrašyti į jį, kad visada 3 eilutės yra tikslinami.

Tai padeda sumažinti Denerwować, kuris pasirodo ne h-sync.Jis padeda, kai situacija yra iš esmės sinchronizavimą, bet linijos pradžia yra nestabili.

Jei nuotraukos (rėmeliai) nėra palyginami vienas su kitu (iš dviejų asinchroninius šaltinių), jūs turėsite naudoti visą rėmo TBC.Tai saugo visą rėmo ir sunkiau kurti.Norėdami naudoti paprastą 3-linijos TBC pažvelgti į schematinis iš VTR minėta.CU

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back