Kaip padaryti programa, kad žaliavos, komandos automatiškai?

S

safwatonline

Guest
Sveiki, aš naudoju Fedora Core 3, turiu šiek tiek įprastas komandas, kad aš "terminale" kiekvieną kartą, kai aš pradedu linux, aš noriu automize šį procesą, kaip aš galiu padaryti, maža programa "vykdomąjį savarankiškas", kad atidaro terminalą ir excute šias komandas iš eilės, aš tikrai dont turėti programavimo patirties, todėl man reikia veiksmų, išsamiai, užrašų, aš bandžiau daryti "Shell scenarijus, tačiau ji neveikia su manimi, ką aš noriu padaryti, tai: csh --- pakeisti root apvalkalo C shell šaltinį. / .cshrc ----- atviros. cshrc ICMS ----- atviros Cadence įrankiai Thats it thnx.

Manyčiau, apvalkalo scenarijus būtų lengviausia.
Code:
 # / bin / sh csh šaltinis. / .cshrc ICMS
Nežinau, jei jums reikia root teisių, kai savo progs ir tada tiesiog rinkinys, kurį scenarijaus failą vykdomąjį failą ir paleisti kažką panašaus į [code ]. / Script_File [/code] Tai turėtų dirbti, manau, kad

Sveiki, thnx už pagalbą, aš tai padaryti root, idėja yra ta, kad aš noriu, kai programa excute Atverti terminalą iš pradžių bash ir tada pakeisti apvalkalo (csh), po šio excute kai, pavyzdžiui, atidaryti failą komandos. cshrc "šaltinis. / .cshrc" ir pagaliau veikia įrankius komanda "ICMS", apvalkalo skriptų problema atsiranda "Manau," pakeisti lukštais, kai aš padaryti apvalkalo scenarijus, keičiasi tik apvalkalas ir dont tęsti šias komandas , tai man reikia nustatyti. cshrc keliu, man buvo įdomu, jei tai Vykdytinas C programa, jei taip, kaip? thnx v.much 4 pagalba a.safwat

Sveiki, Thnx už atsakymą, bet ji neveikia, ji pasikeitė lukštais C shell ir sustoti.

Už greitą atsakymą apie programą C. Šis wil būti gana varginantis. nes jums bus bū paskirstyti atmintį, procesų ir šakių Childs arba tiesiog paleisti execX komandas ... Aš neturiu daug patirties tunning išorės C programos apps. Bet manau, kad,, kad apvalkalo scenarijus būtų daug lengviau.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back