Kaip padaryti kopiją Failų Linux?

K

klug

Guest
Kai problema: turiu šiek tiek rež su failais jį. Taip pat turiu šiek tiek su failų sąrašą norite nukopijuoti failą. Kaip kopijuoti tik failus iš šio sąrašo? Aš padariau kai bash scenarijų: ------------------------- # / bin / bash # SORCEDIR = / home / Danny / files / TARGETDIR! = / home/danny/files2 / ALIST = / home / Danny / filelist.txt Failų = `cat $ ALIST" už PAVADINIMAS į $ Failų padaryti cp $ SORCEDIR $ pavadinimas $ TARGETDIR Priimta ----------- ------------- Tačiau šį scenarijų veikia netinkamai, jei failo vardas yra vietos jame (pvz., "Paskutinis Doc.pdf"). Kaip padaryti teisingą scenarijų? Ačiū iš anksto. Klug.

Jūs gaunate į compicated tai padaryti. CP recives savavališko archyvus atskirtų tarpais ir paskutinis argumentas, jos gauna savo tikslą. CP file_1_ext file_2.ext ... filen_ext target_dir / Ir erdvės dalykas ant * nix yra trated kaip speciali carater todėl reikia prieš jį \\, aš rekomenduoju vengti erdvių pavadinimai ir pakeisti su _ cuz jei dirbate dažnai * SH pamatysite, kad jūs gaunate 2 caracters daugiau tipo, net su TAB, ... jis de darbą .... Aš manau, jūs galite atspėti, poilsio ... : D

Taip, aš žinau, kad tai yra geriau, kad būtų išvengta tarpų, failų, bet aš turiu šią problemą ir aš negaliu pakeisti vardus ir sąrašą. Aš išspręsti šią problemą šiuo būdu:! ------------------------- # / Bin / bash # SORCEDIR = / home / Danny / failai / TARGETDIR = / home/danny/files2 / ALIST = / home / Danny / filelist.txt cd $ SORCEDIR dervos CVF - - failus, nuo $ ALIST | (CD $ TARGETDIR; deguto xvf -) ------- -----------------

Hahahah goood būdas tai padaryti, vis dar itsn't geriausias būdas, gal galite naudoti filtrą. (Tai iš MySQL, bet per metus galite naudoti ją) pakeisti \\ \\ b \\ \\ \\ - filelist.txt \\ B yra įjungti, kad pakeisti reikia ieškoti erdvių Aditional \\ yra gerai žinomos priežasties, gal galėtumėte vietoje \\ ( erdvė) čia, aš nesu įsitikinęs \\ \\ kelia \\ faile ir \\ (tarpas) kelia vietos failas. Štai kodėl \\ \\ \\ (tarpas) Ji verčiant erdvės darbo Yra dar geresnis būdas tai padaryti, yra vamzdžių, kad verčia skristi, bet nepamenu gerai, todėl aš nesu Messing su juo dabar

Ačiū, deepspawn, aš taip pat ieškojau pakeisti ", bet nepavyko rasti kelią ... Nėra "Pakeisti" komandą mano Slackware Linux. : (Bet kokiu atveju, ačiū už jūsų mintis, aš nuolat jį ateityje;) Best Wishes! Klug.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back