kaip padaryti, kad jis veikia ..

C

chat

Guest
kaip 2 konvertuoti šią programą į skambinimo funkcija .....?
Code:
 už j į jo 7 downto 0 kilpa a7_parse (j): = ParseFinalMt (New_s1); New_s1: = New_s1-1; pabaigos linijos; kur a7_parse yra iš std_logic_vector (7 downto 0) kintamąjį ir ParseFinalMt yra std_logic_vector ( 335 downto 0) ir New_s1 yra kintama tipo sveikasis skaičius.

you cant konvertuoti jį į funkciją, nes jums reikės grąžinti 2 dalykų. Funkcijos gali grąžinti tik iki 1. Jūs tikriausiai norėsite naudoti procedūrą.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas at 10:44 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 10:37 ----------</span></span>
čia jūs einate:
Code:
 procedūra do_something (ParseFinalMt: į std_logic_vector (335 downto 0); kintamasis a7_parse: iš std_logic_vector (7 downto 0 ); kintamasis New_s1: Inout sveikasis skaičius) prasideda už j į jo 7 downto 0 kilpa a7_parse (j): = ParseFinalMt (New_s1); New_s1: = New_s1-1; pabaigos linijos; pabaigos procedūra do_something;

kaip i neišnagrinėjo procedūras šiuo momentu gali ir rašykite kodą naudodami procedūras, kurios yra vykdomąjį ...?

ne ne Aš norėjau galite u parašyti tinkamą kodą ji ...?

jūs ją vadina kaip funkcija. Ji turi būti sušauktas viduje procesą.

kurie yra 2 dalykų u minėjote, kad yra vadinama?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas at 14:30 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 14:29 ----------</span></span>
galite ir būti nuodugniau ...?

procesai paleisti viduje subjektai, jos nėra vadinamas. Funkcijos ir procedūros yra vadinamas vidinius procesus.
Code:
 this_is_a_process: procesas prasideda do_something (ParseFinalMt => ParseFinalMt, - radijo tvarka a7_parse => a7_parse, New_s1 => New_s1,) laukti; - laukimo tam tikru metu, yra gera idėja. pabaigos procesą;

Aš esu supainiotas ... i dont suprasti nything

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas at 14:37 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 14:34 - ---------</span></span>
pirma ur sako, kad funkcija negali būti naudojama ... ir kaip procedūrų yra padaryta .. kas do_something ..........?

do_something yra procedūra pavadinimą. Jūs cant naudoti jūsų atveju funkcija, nes reikia grąžinti 2 vertės, New_s1 ir a7_parse. Jūs galite grįžti tik vertė 1 iš funkcijos. Be procedūrą, galite įvesties ir išvesties nes daugelis dalykų, kaip jums patinka, bet jis gali būti iškviestas tik per run time viduje procesą. Funkcija gali būti vadinamas skaičiuoti laiką arba rengiant metu (pavyzdžiui, kai nustatote konstantos). Ji buvo gana aišku, tu nesupranti nieko. Aš esu tik suteikia jums tai, ką prašė. Jūs vis dar nesupranta, kad VHDL nėra programavimo kalba.

aš suprantu šiek tiek .. bet i cant formos kodas iš šio gali ir prašome padėti man ..

Geriausia pagalba galite gauti yra skaityti VHDL knyga.

"PROCESAS nepriklausoma eilės procesas yra tam tikrų dizaino dalis elgesį. Proceso įstaiga yra nuosekliųjų pareiškimai sąrašą. Sintaksė: [sintaksė = VHDL] etiketę: procesas (jautris sąrašas) ... vietos deklaracijos ... prasideda ... eilės pareiškimų ... pabaigos procesą etiketėje; Pavyzdys DfF: procesas (laikrodis) pradėti jei laikrodis = '1 'tada Q rezultatas (i): = '1'; pabaigos; pabaigos linijos; grįžti rezultatas; pabaigos; [/ sintaksė] Sutinku su TrickyDicky, turėtumėte perskaityti kai pamoka ar knyga apie VHDL Aleksas

Hmm .. bet tai yra rūšies pagalbos gali ir prašome padėti man rašyti šį kodo dalis visiškai prašome ...

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas at 15: 35 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 14:56 ----------</span></span>
trickydicky gali ir prašome padėti man .. Žinau, kad esu silpnas VHDL tačiau šis kodo dalis skubiai reikia .. Aš išmokti ją, be abejo .. bet šiuo metu man padėti ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back