Kaip padaryti, kad gali būti sudegintos iš MPLAB PIC18f programuotojas?

P

pcube

Guest
gali kas nors man papasakoti, kaip padaryti, kad KN tiesiogiai deginamos iš MPLAB 18f programuotojas. aš mačiau tokį techfest iitb.it programuotojas yra prijungtas per USB ir programuotojas CKT klonuotų prietaiso lenta itself.r jie naudoja Downloader PGM ar kažkas panašaus??

Universalus programuotojai tampa tokie pigūs, kad naudojant specializuotas programuotojai ne daugiau pageidautina. Pamačiau Xeltek modelis tik už $ 150.

Net aš noriu žinoti, kaip sukurti programuotojas PIC 18 serijų ... @ Virš dalykas man vis dar studentas, pirkti universalus programuotojų už 150 $ vis dar tampa Padorus kaina man ypač daro vienas arba 2 nelyginis projektus mikrokontrolerių

Po to naudoti lustą, kuris naudoja serijos programavimo. Pavyzdžiui, Philips P89C51RD2 gali būti užprogramuota iš nuosekliojo prievado tik naudojant kompiuterio komponentų handfull. Atsakingiesiems daug ateina su serijos taikomojo programavimo. Aš nesu ekspertas, atsakingiesiems, tačiau aš mačiau gana keletą Apps.

Eiti į Microchip interneto svetainėje ir ieškoti PICKit2 ... tai puikus programuotojas, ir žema kaina!

KN nors pasakykite man kaip PIC works.nd bootloadera prašome pasiūlyti bootloadera prgm 18Fxxxx (ar tai lustas konkrečių) ... Thnx visiems pakartojimais draugų

Bootloader gali būti naudojamas tik jei jūsų pic yra pakrautas su boatloader programoje *****. šešioliktainį. Tai naudojama pic žinoti, kad duomenis iš USART yra programa, parašyta programa atmintyje. Jūs vis dar reikia įkelti jį naudojant paprastas programuotojas pirmą kartą po pakrovimo, dabar galite naudoti įkrovos tvarkyklės programa pic pic. Kai kurie siūlo iš anksto užprogramuotas pic jau pakrautas su bootloader programa. pabandykite rasti kai šalia jūsų vieta pardavėjui. Jei Jus dominantį su bootloader pabandyti šią svetainę.: [Url = http://www.etc.ugal.ro/cchiculita/software/picbootloader.htm] [/url] Čia jūs galite atsisiųsti programinę įrangą ir perskaityti viską, ką jums reikia žinoti apie įkrovos tvarkyklę. (Diagrama programuotojas taip pat ten) (Jei rasite šį pranešimą naudinga, prašome pranešti apie šį pranešimą padidinti mano taškas. Ačiū)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back