Kaip padaryti, kad atrankinis 8.2MHz imtuvas?

S

supersonicPM

Guest
Draugai, aš noriu, kad Checkpoint dažnio apsaugos ĮSAGAI detektorius. Tarkime Žymos works@8.2MHz, ir paimti iš EAS (Electronic stebėjimo sistema), iš sandėlio. Bet kokias idėjas, schemos ... firmware MCU nėra problema, tačiau jų aparatinė įranga? Ačiū iš anksto, Lyja

Aš ką tik nustatė, kad šios žymės yra paprastas pasyvus LC virpesių grandinių @ ~ 8.2MHz. Energiją iš perdavimo ritė kintamojo magnetinio lauko, tada perdavimo ritė sustabdyti virpesių ir pradėti "klausytis" svyravimų žyma, toliau virpėti Rezonansinis dažnis tam tikrą laiką. Kaip padaryti, kad siųstuvas / ritė, ir aptikimo grandinės. Manau, kad labai selektyvus ir jautrus imtuvas. Radau kai RDA projektai, bet tai ne pačios, ritė yra daug didesnis, skirtingų dažnių ... Gali kas nors padėti? Lyja

Kai kuriems asmeniniams tikslams, aš noriu padaryti šį imtuvą aptikti saugumo TAG (kažką panašaus į šiuos http://www.securitytagstore.com/product.aspx?name=Mini_Hard_Security_Tag ). Aš planą statyti dviejų kvadratinių vielos kilpa antenos, kurios sudaro induktoriaus, grandinės sistema. pirmą kartą perduodami, ir antra-ai anteną. Kaip padaryti, kad imtuvas? Pirma, aš nežinau, jei saugumo žymes pakeisti savo rezonansinis dažnis, temperatūra, tikriausiai TAIP. Be to, antenos imtuvą (taip pat induktoriaus) bus pakeisti jo charakteristikos. Su kai preliminarius skaičiavimus quare kilpa antenos, tai vertė yra apie 15uH 2 posūkius. Idėja, kad perdavimo ritė bus perduoti 8.2MHz, tada sustabdyti perdavimo, ir po to, imtuvo ritė bus klausytis, jei po to kai TAG virpa. Taigi, pirmoji problema yra sukurti imtuvas, 8.2MHz. Ar gali kas nors padėti? Lyja

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back