kaip padaryti judesio davikliu 2.45GHz

Y

yykk

Guest
Hi all, Kiekvienas žino, kaip padaryti judesio davikliu 2.45GHz? ačiū

2.45GHz? Daug dalykų bus skaidrūs, kad RD dažnis. Todėl, kaip jums aptikti judesio? Kodėl gi ne naudoti bendrą infraraudonųjų spindulių stuff, kad aptinka besikeičiančioje šilumos anketą. Kitas sprendimas - naudoti ultragarso pyptelėjimais matuoti atstumą ir pasakyti, kai objektas juda arčiau ar toliau.

Thx bandža, bet aš reikia bevielis judesio jutiklis dirba apie 2,4 GHz. Ar turite šią informaciją bet

Gerbiamasis Vfone, Labai ačiū už savo pavyzdžiu. Grandinės, jūs žinote, kas yra ustrip reiškia? : D: D: D

Ar mikrojuostelinių perdavimo linija, matmenys (plotis ir ilgis), šiuo atveju nėra labai kritiškai. Tiesiog pabandykite keletą eksperimentų.

[Quote = yykk] Hi all, Kiekvienas žino, kaip tai padaryti judesio davikliu 2.45GHz? ačiū [/citata] tik skaityti EPE december2008 klausimas ir Jan 2009 dėl kvapiųjų medžiagų

Hi all, U're labai naudinga: D thx tiek daug [size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 7 minučių: [/color] [/size] Sveiki kvepalų, aš ne jų narys, galėtumėte prašome siunčia savo kopiją man? : D: D: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back