S
srinpraveen
Guest
Hi guys, Turiu labai paprastas abejonių. Aš noriu žinoti, kaip tai padaryti verilog. Noriu daryti tam tikrą veiksmą kiekvieną xth CLOCK impulsą. Kaip įtraukti šią verilog? Kai kurie ppl pasakyti, kad aš turiu naudoti skaitiklis, bet tarkim man reikia padaryti tam tikrą veiksmą kiekvienam 4 CLOCK impulsą auga krašto, tada leidžia pasakyti, kad aš pristatyti skaitiklis. Skaitiklis skaičiuoja net iki 4. Ir tada veiksmas vyksta. Tačiau šis veiksmas vyksta ne vien CLK impulso 4 auga krašto. Noriu gauti pakartojamas 8 auga krašto, 12 krašto, 16 krašto ir pan ... Aš negaliu naudoti x skaitiklių skaičius šią teisę? Aš bandė naudojant mod operatorius, jeigu (prieš% 4 == 1'b0 )....... tokiu būdu mes naudojame C, C + +. Bet tiesą sakant, mod operatorius negali mesti modeliavimo klaidų, tačiau, kita vertus, nėra gauti sintezės dizaino viziją. Kitaip tariant mod operatorius nėra synthesisable vistiek. Ar everbody suprasti mano klausimą? Ir jei kas nors žino apie tai, ar jie gali suteikti paprastą sprendimą?