Kaip padaryti DFT su black box TL

N

newcpu

Guest
Labas,
Kai aš DFT, yra keletas juodosios dėžės IP pavyzdžiui DSP procesorius.Jeigu aš tik apeiti jas, yra klaidų ir laikrodžiai prijungtas prie šių IP.Ką turėčiau daryti?Ir kai daro ATPG į Tetramax, taip pat yra keletas nuskaitymo klaidų grandinę, nes laikrodžiai, susijusių su šiomis juodosios dėžės per TL.Kaip jas spręsti?

Nuoširdžiausi linkėjimai,
newcpu

U turi daryti šešėlis logika "black box" testas.
u can šešėlis logika komandą DC ar RTL.
viduje BB U turi pateikti vieną nesėkmę darant prielaidą, kad šis šnipštas yra bb ir pilnas skenavimas grandinės

jeigu juodos dėžutės TL iš bandymo protokolą, tuomet skaityti jį, išskyrus IP modulyje, į DFT scan grandinės įterpimą.

Priešingu atveju, "black box" TL negali atlikti DFT jį.ir turėtumėte pridėti aplinkkelio logika savo produkciją nuskaitymo įterpimas.ir TL pardavėjas taip pat turėtų teikti kitas būdas bandymų, o ne DFT.

Thanks a lot.
DSP buvo paprašyta patikrinti atskirai ir nuskaitymo uostuose DSP buvo saugomos.DSP black box pati nereikia daryti DFT, bet viršuje soc reikia DFT.Taigi aš galiu apeiti DSP black box.Bet yra ir laikrodžiai įvedama į DSP juoda dėžė ir laikrodžiai outputed iš jo.Jei aš tiesiogiai prijungti laikrodžiai įvedama į DSP juoda dėžė ir laikrodžiai outputed iš jos drauge, ar yra logikos, ar laiko problemų?Ką turėčiau daryti?

Nuoširdžiausi linkėjimai,
newcpu

That's ok, galite tai padaryti, tačiau reikia užtikrinti, kad šis ryšys turėtų būti tik tikrai egzistuoja, kai luste skenavimo bandymo būdas.

AlexWan rašė:

Ar kai bandymas uostai savo juoda dėžė IP?

Hi Friend,

Tai labai paprasta.

Jei naudojate XG būdas DFT Kompiliatorius

Jums reikia tik pridėti kontroliuoti ir stebėti testpoints aplink BB šerdys, kaip parodyta žemiau scenarijų.

set_testability_configuration tipo laikytis-clock_signal [get_ports [sąrašą YOUR_TEST_CLOCK]]
set_testability_configuration tipo kontrolės clock_signal [get_ports [sąrašą YOUR_TEST_CLOCK]]

/ / Įrašyta laikytis taškų
set_test_point_element tipo laikytis [get_object_name [get_pins / B / <DRIVER ląstelės BB1 inputs> / Y]] \
-clock_signal YOUR_TEST_CLOCK \
-power_saving kad/ / Įrašyta kontrolės punktai
set_test_point_element tipo control_01 [get_object_name [get_pins A/B/BB1/Y]] \
-clock_signal YOUR_TEST_CLOCK

Kur BB1 jūsų black box.

Jei naudojate BP režimu
set_wrapper_element A/B/BB1 tipo šešėlis
set_port_configuration ląstelių <BB1>-Port CLK-wrapper_exclude

/ / besure išskirti pagrindinius uostuose, jei būtina

set_def_configuration-shadow_wrapper-AutoFix

create_test_protocol
dft_drc