Kaip padaryti baitas derinimą?

D

davyzhu

Guest
Hello all,

Kas gali sukelti klaidingą baitas derinimą?Ir kaip tai padaryti baitas derinimo apskritai?
Ačiū!

Davy

Paskutinį kartą draugas mano apie su duomenų skaitymo iš atminties per žymiklį problema.Jis padarė gauti MSB bitais, o ne visą numerį.Problema buvo tik su kintamųjų tipais, jei aš nesu klysta.Kiti tipai skaityti Gerai. Platforma ARM.
Kiek aš žinau aligment nėra nenurodyta C standartas taip įgyvendinant konkrečius raktinius žodžius gali būti naudojamos padaryti.Bent sako tiesa surinkėjams.
Patikrinkite Pragma atributus konkrečių kompiliatorių, jei yra laikomasi C standartas Jei įgyvendinant konkrečius priedai turi būti apibrėžtos # pragma.

tikrai priklauso nuo mikrovaldiklį / procesorių.

kai mikrovaldiklį nori laikyti duomenis net adresus, pavyzdžiui, dėl

Jums reikėtų patikrinti per savo mikrovaldiklį .. dokumentacija

M. gegužės perdirbėjų 4 baitas reikėtų pradėti spręsti, kad yra daug iš 4 (baigiasi su dvejetainiu 00), 2 baitų bent kelis iš 2 ir baitų visur.Tačiau jį galima įkelti duomenis, išmintingas.Tai gali būti onereason.
Tai gali būti dėl duomenų saugojimo formatas, daugeliui perdirbėjų laikyti mažesnis LSByte ne didesnė adresą ir MSByte ne mažesnis adresą.(Baitas adresavimo ..)
Siekiant išvengti problemų, patikrinkite, ar duomenų saugojimo formatu, iki programavimo.

Hope this helps.
brmadhukar

davyzhu rašė:Ir kaip tai padaryti baitas derinimo apskritai?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back