Kaip padaryti 1440hz filtras

J

jjfabiszak

Guest
Tikiuosi pamatyti jeigu kas nors žino kur galima rasti schemas už 1440hz filtrą.Turiu du garso dažnio 1440hz ir 2670hz dažnio vienoje eilutėje ir reikia filtruoti 1440hz dažnumas patikrinti, ar 2670hz dažnumas tikrai 2670hz.Thank you guys very much ...

Kokia tvarka?
Ar jums reikia aktyvaus filtro ar pasyvus filtras?
Jums reikia naudoti filtravimo programinės įrangos.Mes rekomenduojame filtras kainuoja, galima kurti ir imituoti, visi filtrai natūra.

rodyti nemokamai filtras puslapyje:

www.nuhertz.comSėkmės

Nesu tikras, ar ji turi būti aktyvus ar pasyvus filtras ....Viskas, ką aš žinau, kad egzistuoja du dažniai šį vieną eilutę ir aš bandau troublehshoot jį patvirtinti, kad dviem dažniais šioje eilutėje yra iš tikrųjų teisingas dažniai 1440hz ir 2670hz ...Mano teorija yra tai, kad, jei aš padariau, kad filtras bus filtruoti 1440hz dažniau negu aš galėsiu pamatyti 2670hz apie O-Scope ir tikrina, ar teisingai dažnių ... Ar tai nėra tikslūs?Does anybody know geriausias būdas tai padaryti?

Manau, kad geriausias pasirinkimas yra notch filtras.Kurį laiką atgal aš padariau notch filtras 9500hz ir turi kitų dažnumas 12000hz, kad man teko matyti.Leiskite man, jei aš galiu rasti, kad grandinė, gal tai galėtų būti enoght jums.Skelbimas po 6 minučių:Štai radau.Pakeisti vertybes gauti 1500hzParašytas po 10 minučių:
Pakeitus vertybes, galite geriau ar blogiau Q. Tiesiog žaisti mažai laiko, ir pabandyti kai kurios modeliavimas vertybės.Circuit darbas labai geras.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

jjfabiszak,
Žr straipsnis "uždarymas Ciklas gilina punktais" ne http://www.edn.com/contents/images/20702di.pdf.
Linkėjimai,
Kral

Saugokitės, filtras Posted yra gana platus žingsniu į Jūsų prašymą ir 2.67KHz signalas turėtų būti sumažintos apie-10dB.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back