kaip pašalinti 1,4 v kompensuoti iš prietaisų stiprintuvo išėjimo naudojant op amp

U

ud23

Guest
Labas aš noriu pašalinti kompensuoti stiprintuvo išėjimo įtampa nuo 1.4v. ir aš noriu savo CKT Ar galiu naudoti diferencialinio stiprintuvo?

Taip pat galite pašarų nuoroda įvesties kompensuoti įtampos. Tačiau ji turėtų būti maža varža, pvz buferinis OP įtampos pasekėjų.

įsitikinkite, kad galite CONFIG [PRIDĖTI =] 58.685 [/ PRIDĖTI] galite žemės VR ir taikyti 1,4 V, V1 įėjimo galite nustatyti pelnas 1, jei ne pelnas yra būtinas. Jūsų signalas bus prijungtas prie V2. Alternatyva būtų žemės V1 ir taikyti Negative Voltage (1.4v) VR Aleksas

Hi thnax padėti, bet aš negaunu skirtumas išėjimo i R1 = 1kohm, RF = 4.2K ir nustatyti ne v1 1.4v, bet gauti išvesties su ofsetine, 1.38vi nereikia pelnas, todėl gali naudoti RF = 0ohm?

Jei patikrinti lygtis, pamatysite, kad turite naudoti pačią vertę visiems rezistoriai padidėjo 1. R1 = 1kohm RF = 4.2K suteikia 4,2 pelnas, pelnas yra Rf/R1 AEX

J. thanx ir aš naudoju Op Amp su vieno tiekimo, kad man reikia naudoti refinansuoti ne apversdami įvesties įtampos??

Taip, jūs turėtumėte naudoti 1,4 V GND Aleksas apversdami įvesties ir VR

ya darbo dabar aš pakeičiau visus rezistorius tą pačią vertę, todėl gaunu skirtumas įtampos dabar.

Tu negali pasakyti apie Instrumentation amplifier ar grandinė, bet ką išėjimo priežastis kompensuoti? Jei instr-AMP yra valdomas iš vieno tiekimo, gali būti trivialus išvesties soties. Tada perkelti produkcija bus ne ką tepadės.

J. FVM, aš naudoju prietaisų Ic Ina125 ir aš naudoju jį su vienu tiekimu todėl dozę šios grandinės darbo?

Duomenų lapo skaičiai 5 ir 6 yra aptarti įvairių rūšių vieno tiekimo operacijos. Aš nežinau, kuris geriau atitinka jūsų paraišką. Jei jums reikia bipoliniu išėjimo signalo, tada IAref turi būti prijungtas prie teigiamo pseudoground "arba virtualus žemės 6 pav. Produkcija turės kompensuoti, bet vargu ar galite jį pašalinti, neprarandant bipoliniu signalo sūpynės. Jei jūsų signalas yra vienpolis, bet signalas nepageidaujamų kompensuoti, kuris būtų kilęs iš sąnaudų, papildomų diferencialinio stiprintuvo, kaip siūloma Alex, gali padėti. Bet jūs turėtumėte apsvarstyti, kad nė vienas tiekimo stiprintuvas gali pasiekti nulio išėjimo. Kitas imnportant su įrankiais stiprintuvai palaikymo įvesties Common Mode Range. , Susijusios su vienu tiekimu, INA125 tai reiškia teigiamą nusiteikimą būti taikomi sąnaudų įtampos.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back