kaip optimizuoti norimą kryptingumo antena

S

shahid78

Guest
cSt galime parametrize mūsų struktūrą ir tada gali atlikti-reikšmė-reikšmė rezultatus mes galime optimizuoti savo struktūrą. Tačiau aš noriu optimizuoti mano antenos kryptingumo, pvz. norimą S11. tai galima daryti cSt, ir jei atsakymas yra "taip" what tvarka daryti bet kokius pasiūlymus, pastabas ar nuorodos būtų sveikintinas dėl

Aš jokio supratimo apie CST. Bet kryptingumas priklauso nuo naudos, kurios yra diafragma erdvės ir efektyvumas priklauso nuo.

ir ačiū už jūsų komentarus, bet manau, kad Jūs neturite skaityti mano klausimą atidžiai aš žinau, kryptingumo, pelnas ir veiksmingumas yra susiję su viena kitą, mano klausimas buvo, kaip mes galime naudoti 3D EM simulatior (CST MWS) optimizuoti bet antenos kryptingumo. dėl

Hi Shahid78, optimizuoti antenos struktūrą, bet kokiu tikslu, kaip antai: Pelnas, bandwidth, beamwidth ... Manau, pirmiausia turėtumėte išsiaiškinti, kurie parametrai gali labai poveikį norimą kaip parazitiniai elementai, spinduliuotės elementas konfigūracijos savybė ... , Pvz. Tada galite naudoti šiuos parametrus kaip pažangos optimizavimo kintamuosius. Linkėjimai!

Yra tik kelis parametrus galėsite keisti bet vieno dizaino ir dauguma jų bus tiesiog pakeisti dažnį ne kryptingumo. Vienas dalykas, kurį turėtų skirtis, jei tai yra ertmės užtikrintus pakeisti ertmės atstumas paprastai kažką

Na aš esu ieškote 12dBi kryptingumo. enfire spinduliavimo dėsningumo Aš dirbu dėl Yagi. todėl, jei turite kitų minčių arba pasakyk man, Yagi parametrų įtakos kryptingumo, kad bus labai susiję su

Norėčiau rekomenduoti spiralės, kad [size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 1 minučių: [/color] [/size] Atsiprašau, aš ne visai baigti, kad, aš norėčiau rekomenduoti spiralės su ne mažiau kaip 4 apsisukimai rungtynės yra labai lengva ir labai plati juosta ir pabaigoje ugnyje. tai CP Tikiuosi, kad yra gerai, jei ne tai, ką jūs ieškote let me know

Yagi direktorių skaičius turi stiprų poveikį pelnas. Ilgiau Yagi paprastai turi daugiau padidėjimas yra dar vienas būdas peržiūrėti situaciją. Kampinis reflektorius dipolio galėtų lengvai gauti 12 dBi. Kad galėtų būti lengviau. Veiktų per sąlyginai mažas ragas. Kai kalbate apie įgyti antena du pagrindiniai veiksniai, dažnumas ir antenos dydį. Be šios informacijos gausite atsakymus WAG ". Pasaulis nori daug stipriau, platus laukas, mažas (ir pigūs) bet kurio dažnio antenų. Tai dažnai labai nelinksma. Good luck.

aš noriu dizaino cvity užtikrintus antena X-juostos su mažai kryžius-pol, 3dB BW> 120 laipsnių ir freq KM> 1 GHz, Ar kas nors padėti

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back