Kaip nustatyti pagrindo r?

Atrodo, kad LED dedamas į klaidinga kryptimi. Pasakykite man, kas yra pažymėtos jūsų grandinės dalis:

kaip leotim pasakė, kad turite pakeisti LED grandinės darbą, apskaičiuoti R jungtys: iš jūsų diagrama beta = 100 IC = Iled = 100mA beta = Ic / Ib rasti R pirmiausia reikia rasti, Ib, Ib = Ic / beta Ib = 100mA / 100 = 1 mA Paprastai VBE, NPN = 0,65, todėl VR = 5 - 0.65 = 4.35VR = V / I = 4.35 / 1 mA = 4350 4.7K padaryti ....

[Quote = leotim] Atrodo, kad LED dedamas į klaidinga kryptimi. Pasakykite man, kas yra pažymėtos jūsų grandinės dalis: [/quote] Logika ir vartų (veikia kaip maišyklė)

38 neleidžia LED 100mA srovė. Jei manome, įtampa visoje buvo apie 2 voltų (tikriausiai daugiau), ir tranzistoriaus soties įtampą būti 0,2 voltų, tada lieka 5-2-0.2 = 2,8 V, 38 omų rezistorius. todėl ji gali perduoti 2.8/38 = 73,7 mA srovė ne daugiau. Jūs turite sumažinti šį rezistorius (naudoti 27 omų).

[Quote = leotim] 38-iose neleidžia LED 100mA srovė. Jei manome, įtampa visoje buvo apie 2 voltų (tikriausiai daugiau), ir tranzistoriaus soties įtampą būti 0,2 voltų, tada lieka 5-2-0.2 = 2,8 V, 38 omų rezistorius. todėl ji gali perduoti 2.8/38 = 73,7 mA srovė ne daugiau. Jūs turite sumažinti šį rezistorius (naudoti 27 omų). [/Quote] Tiesą sakant, grandinė yra taikoma IR perdavimo ir galioja šviesos LED. Aš nors Vdrop = Vcc - Vled = 5 - 1.2 = 3.8 tada R = vdrop / Iled = 3,8 / 100 m = 38 omų? [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 6 minučių: [/color] [/size] [quote = tajrin] kaip leotim sakė, jūs turite pakeisti LED grandinės darbą, apskaičiuoti R jungtys: iš jūsų diagrama beta = 100 IC = Iled = 100mA beta = Ic / Ib rasti mokslinių tyrimų, pirmiausia mums reikia rasti Ib, Ib = IC / beta IB = 100mA / 100 = 1 mA Paprastai VBE NPN = 0,65, todėl VR = 5 - 0.65 = 4.35VR = V / I = 4.35 / 1 mA = 4350 4.7K daryti ....[/citata] Bet aš bando naudoti multisim imituoti grandinės. R žemiau 4k, tranzistorius dirba virš 4k (neveikia).

Iki šiol, LED srovė yra tik 38Ohms rezistorius (kas kada R vertė). kad jums reikia tiesiog pasirinkti R vertė pasukti tranzistorius. Jūsų ir vartai gali būti iutput valiutų riba. jei taip tai nereikia naudoti bet R, vielos (trumpojo jungimo), o ne R. Jei norite naudoti R (apriboti ir vartų, išėjimo srovė), galite naudoti tiesiog vertė yra daug mažesnis, kad ką tajrin turi apskaičiuotas (4350 omų), pavyzdžiui, naudoti 1KOhms.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back