kaip nustatyti laiko pažeidimų SOC susidurti

V

vlsitechnology

Guest
Aš darau projektą gali kas nors padėti man, kaip nustatyti bendras DRVs Po daryti po maršruto optimizavimas, aš viso DRVs (maks FanOut, maks dangtelis, maks perėjimą) = (98,38,0) ir nekilnojamojo DRVs (0,0 , 0) Plz man skubiai Bye rūpintis

Paprastai, mes dont rūpi FanOut pažeidimus. Ribą, už pažeidimus, patikrinkite drv ataskaita ir pasirinkite pin, kuris yra BŽŪP pažeidimą GUI. Dabar, pavyzdžiui, kuris vairuoja šį aukštos kaiščio dangtelį. Pabandykite upsize šiuo atveju, ir turėtumėte pamatyti keletą dangtelį pažeidimą tobulinimo ..

Jei norite sumažinti max_cap pažeidimus, galite nustatyti max_tran mažesnės vertės, pakartotinai optimizuoti, tada jus max_tran atgal pradinė vertė ir paleisti drv patikrinti dar kartą ... jie turėtų būti arba dingo arba gerokai sumažėjo. [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 52 sekundžių: [/color] [/size] Atkreipkite dėmesį, kai sakau pakartotinai optimizuoti, aš tai paleisti drv nustatymo iš naujo.

Tačiau šių maks BŽŪP pažeidimų, išorės, o tai reiškia, jis yra ten, I / O trinkelėmis taip, kaip aš galiu upsize, kad ir sumažinti jų personalo, kad? [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 1 minučių: [/color] [/size] Sveiki iwpia bet kaip aš galiu nustatyti maks trans mažesnės vertės? BCZ SDC bus apibrėžti teisę? todėl mes negalime pakeisti SDC failą, aš teisus?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back