Kaip nustatyti FETs patikimumą?

O

ooiben

Guest
Laba diena, turiu stiprintuvas, kuris turi didelį einamosios sūpynės. Tuo P1dB, sūpynės yra 100% jos pradinės vertės. Kaip aš galiu nustatyti šios dalies patikimumą? Aš turiu po ranka aktyvacijos energija ir lifetest mažesnio AKT iš tą pačią technologiją. Ar šiuos informacija gali būti naudojami? ty bus aktyvacijos energijos ir lifetest pakeisti su AKT dydžio ir tos pačios galios tankis per AKT? Ačiū.

Visais jautrūs puslaidininkiniai įtaisai, MTBF apibrėžta patikimumą daugiausia lemia sankryžos temperatūra. Komponentų gamintojų skelbti savo duomenis apie MTBF. Jeigu nėra gamintojai, vartotojo būtų paleisti greičiau bandymas didelis skaičius sudedamųjų dalių palūkanų gauti duomenis. Vairavimo puslaidininkių komponentų beveik suskirstymas, pavyzdžiui, jei jūs paminėti, gali sukelti rimtą poveikį MTBF, taip pat.

Geriausias būdas aš mačiau jums padaryti, stiprintuvai, galios juos (DC ir RF), juos paleisti padidėjęs sankryžos temperatūros, pavyzdžiui, 120 laipsnių C orkaitėje, ir juos ištraukite kiekvieną savaitę ir priemonės pelnas ir išėjimo galia. Jei jums keletą nesėkmių, galite tada sklypas statistiškai MTBF.

Paprastai patikimumo bandymai atliekami ir stebėti prietaiso ilgą laiką ir kai kuriuos kritinius parametrus iš naujo matuojamas po šio stebėjimo laikotarpį. Iš tiesų yra įrenginio, iš tos pačios vaflius dešimtosios ir jie vėl matuojamas ir patikimumo nuopelnus MTBF skaičius apskaičiuojamas. Jūs negalite padaryti, kad sau, bet jūs galite imtis šilumos nuotrauką mirti, jei jūs galėsite .. Jis duos jums perspektyva ..

Idealiu atveju pirmą kartą skaičiuojant vidutiniškai miršta temp heaksinking ir galia grindžiama į (ar per) FET, jei vidutiniškai miršta temp (tiksliai apskaičiuotos ir skirtuką matavimai) yra gerokai virš 120 degC tada jums yra kelio taškas patikimumo kreivė vidutinėmis komercinėmis MOSFET. Kitas apskaičiuoti pagal mažiausią Freq eksploatavimo ir šiluminės charakteristikos mirti / pakuotės piko miršta temp, jei piko miršta temp yra daug virš 140C temp amplitudė yra daug didesnis nei + / - 25 degC mažas freqs tada vėl jūs į teritoriją, kur piko temperatūra ir / ar šiluminės dviračiais vyksta į poveikį įprastomis komercinėmis MOSFET. Regards, Orson krepšelį.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back