kaip nuspręsti, W ir L dydis?

T

tok47

Guest
Dear All,

Neseniai aš sukurti paprastą CMOS op-amp.

Čia yra klausimas mano galvoje.Kaip nustatyti dydį plotis ir ilgis tranzistorius?Tai bet kokios taisyklės ar formulės, kad padėtų mums priimti sprendimus dėl dydžio tranzistorius?Kiek W ir L poveikis grandinę?

U guys
žr. šios formulės anksčiau?- WL = (Vsigma / deltaVt) 2
kur Vsigma = MB * umačiū

Tok [/ code]
Paskutinį kartą redagavo tok47 14 spalis 2004 7:51; edited 1 kartą iš viso

Labas

Prašome kreiptis į tranzistorius naujo dydžio šiame forume ir google.

TNX

Projektuojant yra Opamp in die plotas CMOs dydis tranzistoriai klausimu, kaip jums ateina aplink sukurti dominuojančią słupowo kai neigiama nuomonė yra amplied į Opamp?Jums reikia stabilizuoti ouput sukuriant talpos, Miller, poveikis
ir tt tarp / arba pridedant tarp tranzistorių.

Formulė Jūs rodomi yra keletas geometrinių optimizavimo schema formulę CMOs.WL yra dviejų kintamųjų (dimensija faktiškai) tu žaidi dizainas jūs naudojate.Manau, WL turėtų tapti indipedent kintamąjį kiekvienam tranzistorius.Tada iš ten jums nuspręsti įtampa, kanalizacija sroves
ir ttI
don't know what sistemą Jūs naudojate, tačiau formulė turi priklausyti kai kurie geometrinis optimizavimo schema formulę CMOS technologiją.

Kaip pirmojo turite būti tikri, kad Jūs nustatėte DC įtampos nuolatinės srovės tašką produkciją, ir kad visi tranzistoriai gali dirbti regione, kur norite.
Jei reikia didesnės DC kažkur galima padaryti didesnį W viršutinis tranzistorius.
Diferencialinė poros tai gerai, kad greitas ir didelis gm (L mažos), tačiau taip pat jie turėtų būti derinama (L didelis).Jei jie nėra gerai suderinta bus laikomi įtampos kompensuoti (pilka Meyer)
Panašiai,
nes dabartinė šaltinių L turėtų būti didesnė.

Apie faze ir gauti skirtumas?paprastai, kokia būklė (termino W ir L) leis op amp neturi pakankamai etapas skirtumas?

Jei mano paprastas Op-Amp neturi kondensatorius, kas bus nustatyti zabił kursą, Op-amp?Ar priežastis, kad paracitic talpa įmonės produkcijos etape tranzistorius?

savo gera žinoti WL produt iš gimęs formulė ..
Dabar gauti W / L ir HAV pradėti nuo gimęs specifikacija Gain BW ir Swing ..
U galite rasti Opamp dydžio pvz Razavi's skyriuje Opamp.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back