Kaip nuspręsti išėjimo srovės DAC?

S

surno

Guest
Labas.Aš dizainas 7bit 1GS / s VPK, kad yra naudojamas DDFS.Aš apskaičiuoti išėjimo srovę DAC naudojant sūpynės išėjimo įtampos ir išėjimo pilnutinė varža.Jeigu išėjimo įtampa 250mV ir išvesties impedece yra 50ohm, išėjimo srovė yra 250mV/50ohm = 5mA.

Ar taip gerai?

Jei jūsų DAC yra Voltage Output DAC, todėl jūs turite projekto I-V konverteris per daug.Šiuo atveju jūs turite nustatyti spec.sau ir išėjimo pilnutinė varža turi būti pasirūpinta pagal I-V keitiklis.

Dėl dabartinės gamybos DAC; spec turėtų būti pateiktas vartotojui.Tikrai krūvis nebus vien varžą.Ji turi būti lygiagreti derinys pasipriešinimo ir talpos.Tokiu atveju galite skaičiuoti atgal nuo apkrovos.Galvoje, kad pagal žingsnį (LSB), o greitis; VPK srovė turėtų galėti vairuoti virš apkrova.

hopw padės ..
sankudey

lygtis u reikia:
(1) Laiko konstanta apkrova (τ) = Rload * Cload = 50 * 5 = 250 PS
(2) bet N-bitų konverterio šią lygtį turi būti sustabdytos.
2 ^ n * LSB * exp (-t / τ) <LSB / 2
==> T> τ * (N 1) * ln (2)
==> 1 / f> τ * (N 1) * ln (2)
(3) in ur atveju, f = 1GHz, τ = 250ps, ln (2) = ~ 0,7 ==> N <4,8
Taigi, teorema, u will never 1GHz pasiekti bendradarbiaujant su 7 bitų
(4) Siekiant padidinti veikimą, ir turėtų sumažėti τ pirma, arba Rload ar Cload turėtų
būti sumažintas, o po to Rload yra apskaičiuojamas, tada iš jūsų visos skalės (FS), spec.ir galima apskaičiuoti reikalingas dabartinės = FS / Rload

Gerbiami Btrend.Aš nežinau visos skalės spec prasme.Prašome paaiškinti, kad detaliai žodį.^ ^;;

Labas,
Full Scale menas, kai įnašas yra swingiging visos skalės, ty, PPK 000 .. 00-111 <...> 11 ir tt Šiuo atveju išėjimo, taip pat pereiti visą skalę ...
sankudey

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back