Kaip nuspręsti dėl BŽŪP CMFB vertę?

M

mpig09

Guest
Dear all:

Yra dviejų rūšių dangteliais CMFB, vienas didelis dangtelis, o kitas yra mažas dangtelio,
galėtų kas gali duoti man pasiūlymus, kaip spręsti dėl vertės
Small Cap?

Kodėl didelė BŽŪP>> Small Cap?

Ačiū už Jūsų pagalbą.

Kodėl kondensatoriai reikia CMFB schema žemiau šiaip?Žinau, kad jie negali atlyginti, bet kokie jų funkcijos yra tiksliai, please help.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

henrywent,

Faktiškai tas ribas yra kompensacijos priežasčių.Jei jų nėra, įvesties capacitace link bendro režimo grandinė sukuria labai žemas Pole su daug bendro režimo stebėjimo varžai priėmimo kompensacija beveik imposible.

Hi mpig09,

Jūs turite galvoje apie į AB capacitances-PFBK grandinė?

Jei taip Didelės talpos turėtų būti apie įėjimo talpa ir tranzistorius su kuriuo jungiatės dėl šališkumo, jei bendra būdas įgyti daugiau tada galite rinktis šiek tiek mažesnės vertės,

mažesnis BŽŪP turi būti 0,5 karto arba 0,125 laikais didelis dangteliu.

Gerbiami arunkumar446:

1.Taip, SC grandinė.
2.Šio mažesnių BŽŪP turi būti 0,5 karto arba 0,125 laikais didelis dangtelis
==> Ar yra formulė, kuri sprendžia santykis?

mpig

Iki šiol aš nemačiau jokių šios formulės, tačiau priklausomai nuo lygumo, turime ne ciruit produkcijos mes renkamės BŽŪP santykis, jei reikia daugiau sklandžiai, galime pasirinkti mažiau santykis.

Gerbiami arunkumar446:

Džiaugiuosi, kad jūs suteikiate šios informacijos, jie yra gera patirtis dizaino.
Dėl BŽŪP CMFB vertė, norėčiau žinoti išsamiau principo ar formulės įrodyti.Gal kas gali man padėti?

mpig

Galite skaityti Paul Gray knyga SC PFBK, tai padės jums, tai, kas iš tikrųjų SC integratorius

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back