Kaip nurodyti ypač ląstelės?

S

steven852

Guest
Labas, Kai sintezė grandinės, galiu nurodyti, kokios ląstelės bus naudojamos? Pavyzdžiui, aš norėčiau naudoti FD1 visiems įvesties FIFO o FD2 už kitus. Žinoma, mes prielaidą, kad yra flip flop pasirinkimą pasirinkti. Taip pat, jei noriu patikslinti, kurie biblioteka turėtų būti naudojama darant sintezė (worst_cast, best_case, norm_case), kaip aš galiu tai padaryti? Ačiū

"set_prefer" COMAND pasirinkti norimą langelį visą dizainą, o ne nurodytą modulį. Taigi, ji taip pat neatitinka jūsų kriterijų, jei jums pakeisti savo hierarchiją, ir taikyti iš apačios į viršų sintezė mados. iš tikrųjų, yra mažai naudos apsiriboti ląstelių atrankos modulis sintezę, nebent jis gali sumažinti laikrodis nužudė per CTS, su panašiomis ląstelių ir reguliariai vietą.

Taip, aš patikrinti set_prefer šiandien, bet nustatė, kad jis netelpa man reikalinga. Jūs esate teisus, ląstelių pasirinkimas nėra geras būdas, lyginant su architektūros pakeitimo. Aš ne galvoti apie tai laikrodis Asimetrija sumažinimas CTS nors. Ar galite pasakyti daugiau, kaip ji sumažina laikrodis nerijos?

tai yra, nes lapų laikrodis medis su pačiu apkrova yra daug lengviau išlaikyti pusiausvyrą. Taigi, naudoti panašius trigeris ir reguliariai vieta gali būti naudingas laikrodis medžio sintezė. kitaip, manekeno ląstelės gali būti įtrauktos į balansą laikrodis apkrova ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back