Kaip numatyti fiksavimo laikas PLL?

Užraktas laikas gali būti naudojamas PLL dizainas - Jums reikia nurodyti, kiek laiko reikia aproach galutinis dažnis nurodytas klaidos laikotarpį. Nuo to, naudojant grafiką, galite nustatyti slopinimo koeficientą, ξ, atitinkančio kad užraktas laiko. Naudojant slopinimo koeficientą galima nustatyti komponento vertės filtrą. Gal yra labiau detalizuotus metodus, tačiau šis dokumentas paaiškina šio metodo labai aiškiai, su pvz. www.freescale.com/files/rf_if/doc/app_note/AN535.pdf www.circuitsage.com / PLL / pll_fundamentals.pdf

užraktas laiką sveikasis skaičius N PLL yra maždaug atsižvelgiant 4/FB, kur FB yra kilpa pralaidumą PLL. AMARNATH

[Quote = amarnath] užraktas laikas sveikasis skaičius N PLL yra maždaug atsižvelgiant 4/FB, kur FB yra kilpa pralaidumą PLL. AMARNATH [/quote] Mano nuomone, fiksavimo laikas yra susijęs su lthe kilpa filtras (2 Siekiant, 3 tvarka) tipą. Bet aš nežinau, kaip prognozuoti fiksavimo laiko skirtumas tipo kilpa filtrą. Ačiū už atsakymą.

Iam kalbame apie maždaug išraiška PLL naudojant antrosios eilės kilpa filtras (dvi kepurės su serijos su vienu dangteliu rezistorius). Tai maždaug išraiška jums, kai jūs padaryti kai artėjimą. Tai yra pakankamai gera, neapdorotų skaičiavimai. Manau skirtumas LPF, jums reikia rūpintis, kad Opamp polius nėra infulence iš LPF polių, Iam nėra labai tikras, nes aš ne sukurti vieną. amarnath

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back