Kaip naudotis inbyte taip Spartan 3 board rodo ką rašoma HyperTerminal?

G

ggniy

Guest
hi ppl! kas yra inbyte? Kaip galiu naudoti inbyte C kalba Xilinx Paltform Studio kad Spartan 3 plokštė gali rodyti, ką aš įvedėte HyperTerminal? Iš anksto dėkojame! =)

Inbyte yra C funkcija, kad jūs iš bendrinio uosto gauna char (baitas). Norėdami tai padaryti, Jums reikės sukurti UART modulis (RS232) savo "Spartan", ir plėtoti kompiuterinę programinę įrangą siųsti duomenis. Arba galite naudoti įrangą, pavyzdžiui,. Su GPIO ir conect tiesiogiai į jūsų modulio, ir dabar naudoja inbyte. Nukopijuota kad?

im naudojant C langauge jungiklis bylą, XPS, kad lenta reaguoti grįžtate prie kompiuterio. pvz, kai aš tipo "" HyperTerminal, aš noriu grįžti į kompiuterį "B". tačiau atrodo mano "a" į kitą pobūdį. tačiau ji vis dar atsakyti "b". aš tik kartą, kai ji atsakyti. i dont Nojus, kur yra klaida. Žemiau yra kodas tt Išbandžiau: int main (void) {int inchar; xil_printf (">"); inchar = inbyte (); xil_printf ("% c \ n \ r"); jungiklis (inchar) {atvejis "": xil_printf ("B \ n \ r"); return (0); atvejis "b": xil_printf ("c \ n \ r"); return (0); break;}}

Šioje eilutėje, argumentas nėra: [color = rudas,] xil_printf ("% c \ n \ r"); [/color] Jūs tikriausiai reiškia tai: [color = rudas,] xil_printf ("% c \ n \ r" , inchar) [/color] geras kompiliatorius turi perspėti apie šią problemą. Pamėginkite įjungti visus savo įspėjamuosius pranešimus.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back