Kaip naudotis fotoelementu už Paprastai Closed Circuit

S

SteveinTijuana

Guest
Sveiki visi.Turiu šį projektą, bet aš negaliu suprasti, kaip gauti fotoelementas daryti tai, ką man reikia.Visi pasiūlymai bus labai dėkingi.

IŠŠŪKIS: Įtraukti baterijų maitinamas vartotojų (mažmeninė prekyba) dūmų detektorius į patentuotos bevielės apsaugos sistemos, kaip įmanoma ekonomiškiau.
Sudedamosios dalys: pirmoji dalis yra 9V DC dūmų detektorius su ultra ryškus baltas pabėgti šviesos (LED), kurie priklauso nuo to, kartu su rago, per dūmų / priešgaisrinės signalizacijos.Antrasis komponentas yra 3V DC baterijų maitinamas bevielis siųstuvas, kurio paprastai uždarojo kontūro (2.4V DC apyvartoje), ir featuring 15 colių dviejų kabelių laidus (paprastai susijusi su įvyksta dėl magnetinių).Galiausiai, yra saugumo konsolę, kuri gauna RF signalo iš siųstuvo (-ai) ir aktyvuoja apsaugos signalizacija.
VARTOJIMO METODAS: Panaudoti bendrosios fotoelementas prilitavimas prie dviejų vielinių veda į bevielis siųstuvas, o tada, aišku, silicio fotoelementas (į vidų), kad aiškiai apima atsakomybę ribojančios Atsižvelgiant į dūmų detektorių.Kaina: $ 2.50.
PROBLEMA: fotoelementas yra rezistorius, kuris leidžia dabartinės laisvai judėti per ją atsižvelgiant buvimas ir apriboja (blokuoja) srovė, atsižvelgiant nebuvimas.Prijungtas prie mano siųstuvas leidžia tai veikia kaip normaliai atvira grandinė šviesos nebuvimas - man reikia šviesos barjeras daryti priešingai.Tamsoje, man reikia 2,4 V DC, einančios per siųstuvo laidų belaidžio prieigos (uždaros) į siųstuvą.Tada, kai dūmų / priešgaisrinės signalizacijos atsitinka, pabėgti lemputė šviesą ir šviesos barjeras bus reaguoti atidarymo grandinė.Siųstuvas bus jausmas atidaryti ir siųsti radijo signalą į apsaugos pulto.Konsolės bus reaguoja su apsaugos signalizacija.
KLAUSIMAS: Kaip pakeisti fotoelementas veiksmų?Turiu įtarimą man reikia naudoti 5V DC SPDT (single-pole, double-throw) relė, bet aš Don t žinoti, ką viela ritė ir ką viela su grandine (ir atrodo, kad aš dar vieną energijos šaltinio pereiti relės).Any help būtų labai dėkingi!Dėkojame už atlygį.

Ar grandynai pažvelgti taiko šiuos du (žr. paveikslėlį žemiau): tamsiai aktyvuota relė ir šviesa įjungta relė.
Iš tikrųjų, jūsų paraiška Jums nereikės relės, tačiau galite naudoti atviro kolektoriaus išėjimas iš tranzistoriaus ir jos emiter į "glaudžiai siųstuvas kreipkitės į" ..
Ir, jums reikia papildomos galios tiekimo foto rezistorius - reguliuojamas rezistorius grandinės ..
Pagarbiai,
IanP

Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, jei norite peržiūrėti šį priedą

Hi Steve,

Neturi sistemos gamintojas "Wireless padaryti bevielis dūmų jutiklis eiti su sistema?Jutiklis Problema naudojant šviesos, jei detektorius Akumuliatorių dūmai yra silpnas dar bus pakankamai šviesos, kad rodytų jutiklis?Ką daryti, jei šviesa neviršijama off?

IanP idėja yra teisingame kelyje, bet su atviro kolektoriaus idėja neveiks, nes jūs ieškote pradėti grandinės neuždarė grandinė.

Patikrinkite ar kas galėtų dirbti yra slapto pobūdžio, tipo relės prilitavimas prie šviesos plokštės, ant dūmų detektorius su normaliai uždara Kontaktai tada prijungti prie siųstuvo.

Nesvarbu, kiek jums tai padaryti, žiuri takelažas ką dūmų detektorių gauti signalą, kad rodytų signalo niekada gera idėja.Iš tikrųjų tai yra baisi mintis.Jūs esate rizikuojant savo šeimos gyvenimą ir savo keletą priešinasi.Get Real ir išeiti iš šio pigūs proto būsenos ir išleisti šiek tiek pinigų ir padaryti darbą gerai!

BobK

IanP ir BobK,

Labai ačiū, kad radote laiko padėti man išspręsti mano dilema.Aš labai vertinu Jūsų pastangas mano vardu.
Aš gyvenu Meksika ... kai pajamos vienam gyventojui yra mažesnis nei 1 / 6 JAV.Kartais, kai jūs neturite daug bandysite tai padaryti geriausiai galite su tuo, ką turite.Dūmų detektorių pakeitimo yra bandymas įdėti sustiprinto saugumo.Jei baterija yra maža ... gerai, kad yra prietaisai klausimu su visomis iš baterijų maitinamas ... bet geriau bandė ne padariau visai nieko.Nenoriu pradėti arba pakeisti dūmų detektorių viduje, kad nebūtų jepordize savo funkciją.Bet jei išorinis pakeitimas buvo įmanoma, ji gali išsaugoti savo butą nuo degimo, o aš ne namie (nes interjero ir eksterjero sirena ir nuotolinio out).
Aš jau galėtų atidaryti dūmų detektorių ir vielos LED šviesos sukelia relės ritė iš 5V DC SPDT.Kitas, aš lituoti siųstuvo laidas leidžia paprastai uždarytas veda į relės.Kai dūmų detektorius yra aktyvuotas ir siunčia srovės LED ... relės jungikliai atidaryti ir siųstuvas siunčia radijo išjungimo prie konsolės.
Bet aš geriausias norite naudoti išorinį jungiklį.Barjeras yra tobula, jei ji buvo tik normaliai uždaras, o ne normaliai atviras (atsižvelgiant nebuvimas).
Aš atsiprašau IanP bet aš negalėjau pamatyti nuotraukas ... kaip mano elektronikos įgūdžiai nėra labai geras, nuotraukos bus iš tiesų labai didelės.Ar sutinkate su BobK, kad Jūsų siūloma schema yra normaliai atviras.Na vistiek ... aš negaliu naudoti kitą energijos šaltinį.Labai ačiū vistiek.
Ir labai ačiū BobK savo rekomendacijas.Atsiprašome, tačiau nėra dūmų detektorių, parduotų apsaugos sistema (kinų kalba).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back