P
pinkyvidya
Guest
Ar kas nors prašom man pasakyti, kaip naudoti "Altera dE2 lenta galima konfigūruoti naudojant Nios2 procesorius ... Aš bandė SAMPLE PROGRAM Cheat lakštai ir važiuojant, kad Nios 2 Aparatūros ji rodo mirtina klaida, kurios aš negaliu išspręsti. Ar galima konfigūruoti FPGA apgauti Nios2 pagalbos vadovo ar man reikia visus papildomus išteklius, daryti tą patį lakštai minima srauto ... Tai yra klaida, kurią aš turiu, kai bandė bėgti kaip Nios2 Aparatūra kodas "Yra ne Nios II procesorius su derinimo modulius, kurie atitinka vertes, nurodytas Prašome patikrinti, kad jūsų PLD yra tinkamai sukonfigūruotas, jei reikia atsisiųsti naują SOP failą ". Tada aš. Sof failą į programuotojas ir sukonfigūruotas prietaisas ... Dar kartą, kai aš paleisti programą kaip Nios2 aparatūros, tai rodo šios klaidos ... ", Naudodami kabelinį ryšį" USB-Blaster USB-0] Pavyzdžiui 0x00 Pauzė tikslinės Procesorius:. Neatsako naujo ir bando iš naujo: 1, prietaisas nepavyko tikslinės procesorius paliksite pristabdytas "Prašome kas nors padėti man išspręsti šią issue.I bus labai dėkinga .....