Kaip naudoti OSCport?

L

liuzhili

Guest
Jei OSCport turi būti patalpinami visoje OSC dizainą?Arba turėtų būti tam tikroje vietoje?
Aš nežinau, ką ji skirta?

Aš negalėjo suprasti pagalbos OSCport turto, tai tik pasakyti, kaip nustatyti, bet ne sakė, kai aš galiu įdėti?galėtų man padėti?
Ačiū

ADS OscPort modeliu HB analizė yra grindžiama Nyquist stabilumo bandymo critetion, kuris yra aprašytas "Mikrobangų transistor vairo, analizė ir projektavimas, 2nd Ed G. Gonzalez", 5 skyriaus 2 skirsnis.Idėja yra matavimo glaudžiai ciklo gauti ir fazės nustatyti vibraciniai sąlygos ir dažnumas.

Taip mano nuomone apie OscPort naudojimo, prašome komentarą

Dėl žemo dažnio OSC, grįžtamojo ryšio kelias yra aiškus.Į Oscport turėtų būti įtraukti į grandinė atsiliepimus kelią nurodė į vadovauja generatorius's pelnas.Pavyzdžiui, bendros spinduolis / šaltinis OSC grandinę, kad OscPort turėtų būti įgyvendintos serija su bazinių / vartai tranzistorius ir nukreipdami į tranzistorius.

Dėl mikrobangų OSC, atsiliepimus gali būti pasiektas parazitinių parametrų tranzistorius.Į OSC galėtų būti traktuojami kaip dviejų uosto neigiamą atsparumo modelį (žr. Gonzalez knyga ch5.3).Į OscPort turėtų būti tarp tranzistorius ir rezonansinis tinklo.Jo kryptimi nėra tikrai klausimu,
remdamasi savo eksperimentą, nėra skirtumo modeliavimo rezultatų ir laiko.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back