Kaip naudoti Integruotą ADC CPLD?

I

itsfebin

Guest
Labas,

Aš naudoju CPLD (LCMXO2280 nuo grotelių Pusiau) kontroliuoti SMPS.

Ji įmontuotu ADC grandinę, kuri galiu naudoti jausmas SMPS O / P įtampos.Poleciłem datsheet bet nieko daugiau nepaminėta apie tą patį.Kaip manote, ar galiu naudoti numačius ADC LCMXO2280?Matau A2D_IN PIN.Kaip galėčiau gauti ADC produkcija?

Jeigu aš turiu programa prietaisas panašių

input A2D_in / / Analog I / P
reg [15:0] A2D_out / / laikyti O / P Integruotą A2D
A2D_reg <= A2D_pin;

Ar turiu ADC produkcijos 16bit A2D_out registruotis?

Please help.

Thanks and regards,
Febin

Sveiki Febin,

Jūs turite būti klaidingi.MachXO neturi D konverteris, taip pat jau yra analoginis įėjimas!
Manau tu turi galvoje Mixed Signal produktas iš grotelių.

Linkėjimai
Luc

oopz.Sorry about that.minėjau jis neteisingas.Aš naudoju machXO Mini Development Kit, kuri in-tuščias A2D konverteris.LCMXO2280 yra širdis, jei tai mini Development Kit.Ir aš norėčiau žinoti, kaip naudoti A2D konverteris šiame rinkinyje.Panašiai, kaip naudotis A2D produkcijos?Kaip man sužinoti, kur yra ši vertė laikoma ir kiek bitų yra A2D skaitmeninio išėjimo?Aš vikšrais A2D įvesties signalo grandinė numatyta MACHXO'S lapo ir jis patenka į PIN vadinamas D2A, kuri turi būti analoginis išėjimas.Aš negalėjau gauti daug informacijos apie šią duomenų lape.Please help.

Atsiprašau dar kartą už vis klausimas neteisingas.

Warm Regards,
Febin

Citata:

Aš naudoju machXO Mini Development Kit, kuri in-tuščias A2D konverteris.

FVM kaip rašė, atrodo, kad jūs turite find out yourself.Gal vietinis atstovas gali Jums padėti su pažangiosios dokumentus.

Bet su lyginamuoju įdaryti ant lentos, nesitikėkite per daug!

Norėčiau rekomenduoti nedėkite iki serijos (SPI arba I ² C) ADC / DAC.Yra daug rinktis ...

Regards & good luck
Luc

PS kad pirkote šį komplektą internete arba per vietos disti / REP?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back