Kaip naudoti biologinių medžiagų xFDTD?

A

aurora9520

Guest
Dear all,

Aš stengiuosi naudoti Hi-Fidelity pakete žmogaus galvą
ir kūną nuo xFDTD.
Bet aš nesuprantu dalis apie tai, kaip sukurti dažnių išlaikomais medžiagos plačiajuosčio ryšio antenos modeliavimas.

Tai, ką man daryti:
1.Importuoti akių objektų, pavyzdžiui, vyrų galvos
2.Sukurti antenos geometrija
3.akių jį 1mm ląstelių dydžio.(Norėčiau mažesnių, tačiau atminties reikalavimas yra didžiulis!)
4.Pasirinkite Edit -> geometrija -> Audinių medžiaga parametras, ir paspauskite "Dažnio priklausomosios", paspauskite "Skaičiuoti"

Bet nematau nieko atsitikti parametrus.Jie vis dar tos pačios vertybės.

Ar yra kažkas ne taip su mano tvarka?Aš trūkstamų nors?Ar kas nors man padėti ...

Thank you very much!

Aurora

Dear all,

Ar kas nors turi patirties galvos modelio xFDTD?Prašome pateikti pagalbos ar vertingų patarimų kur galima gauti išsamią tutorial?

Thank you very much in advance ...

Aurora

Nesu tikras, jei pasikeitė akių.Jūs
žr. xfdtd atskaitomybės kitą vertinimas atminties reikia?Jūs išsaugokite goemetry prieš pradedant modeliavimas?

Ar galite padėti man gauti sfotware
Man tai reikia, bet man nepavyko rasti bet kokio šaltinio, į interneto

Ei!

Klauskite SEMCAD guys siųsti demo versijos programinės įrangos ir žmogaus galvos modelis.

Jie turi visą eilę aukštos raiškos anatominių žmogaus galvos - kurie CAD ir ne Voxel pagrįstas.
Kaip jūs galite padaryti bet rūšiuojami akių (ne vienalytė kaip XFDTD, išsekimo RAM) ant galvos ir gauti gražus skaitmeninis modelis su gerai handable skaičius FDTD ląstelės!

Patikrinkite savo puslapyje: www.semcad.com
Kažkur yra formą internete, kur Jūs galite paklausti.

Linkėjimai

Sveiki DrNiiken

Dėkojame už pasiūlymą!SEMCAD reagavo labai greitai, ir aš žaisti aplink su juo.Atrodo gana gražūs!

Ačiū,
Aurora

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back