Kaip naudoti bangų uostuose ir HFSS modelis?

banga uostuose gali būti naudojamas, jei jūs turite du skirtingi vidutinės kiekvieno uosto pusėje, kai jums reikia vidaus uostų viduje modelis vienkartinės uostas naudojamas, kurios prašo tos pačios terpės abi pusės uostą.

Kai man reikia įdėti bangų uosto viduje modelis I vieta plonas blokas PKA tiesiogiai už uoste taip nuo bangų uosto sužadinimas yra nukreiptas norima linkme.

Taip, tačiau PKA blokas bus pakeisti savo struktūrą atsakymą, nes ji bus pora tokių dalykų už jos ribų.Galima ne naudoti kažką panašaus į šį uostų viduje struktūra yra labai arti vienas kito, pavyzdžiui, su daug SMD pagalvėlės ant plokštės.Tai būtų katastrofa.

Mano atsakymas buvo bendro pobūdžio klausimą apie tai, kaip naudoti bangų uosto viduje modelis.Aš ne tikėtis, kad ji būtų naudinga visais atvejais ir vienas buvo nurodyta, kur jis negali būti geriausias pasirinkimas.

Einu toliau, iš BŽŪP poveikis galėtų būti pakeista, taikant įvairias krašto sąlygomis.

Naudoti bangų uostus, kai aš esu modeliavimas pašarų struktūros, panašios į įkalbinėti, įvairūs perdavimo linija ir mikrojuostelinių stato ar bangolaidžius.Aš dažnai vietoj uostai modelis, ypač kai noriu palengvinti skaičiavimo apkrova ir esu ne itin susirūpinęs dėl vidaus perdavimo linija, dauginimas.Geriausias pasirinkimas obligacijų laidai ir pagalvėlės ant SSD yra mažiau aiški, bent jau man.

Azulykit:
Taip, manau, tai turbūt gerai tol, kol yra tik vienas būdas dauginti, evenescent rūšių miršta gana greitai, ir naudoti BC, kad rungtynės platinimo būdas dominančių dažnį.SER režimu turi dirbti gerai, bet VE ar kitų rūšių sklaidymo būtų tik darbo per gana siauros juostos (kaip daug priklauso nuo jūsų klaida reikalavimus ir kiek palūkanų bangolaidyje yra dispersinio).

Be to, manau, kad jums vis tiek reikia turėti uostą ir atokiau nuo kitų elektriškai aktyvius struktūros analizė erdvėje, ar nepageidautinus jungties nuo kitų struktūrų, gali atsirasti į Kristų, nes tai ne fizinės statybos.

Manau CST Microwave Studio galite naudoti vidaus šviesolaidžių uostus, kuriuose rungtynių daugelis būdų, kaip tikėtasi.Ir jie bus nutraukti vidaus šviesolaidžių uostai tinkamai vykdant uosto struktūros.Tačiau, vėlgi, jei uostas yra netoli kitų grandinės arba šalia teritorijų didelės elektros potencialo ar dabar, kad uostas galėtų būti pora, o tai vėl nepageidaujamų modelio poveikį ne fizinis išdėstymas.

Pasak vadovo, bangų uostus, turi būti nurodyta, kad daiktas veidus, kurie
susiduria su aplinkybėmis arba išorinėje.

Tikriausiai turite naudoti Susitelkusius uostuose, jei norite naudoti uostą 3D modelis

Hi jimguo,

Vadovas sako, kad bangos uostai paprastai priskiriamas ne sąsają fono, o ne kad jie turi būti nustatytos, kad taip.

I have attached paprastas modelis neterminuota bangolaidžio iliustruojantis šią techniką.Galbūt norite peržiūrėti šį modelį ir mano ankstesnes pastabas, kaip aš parodė keletą funkcijų minėjau.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back