Kaip mes sujungti 3 RF imtuvai vienas kitą?

S

supernag

Guest
Prašome paaiškinti, kaip mes sujungti 3 RF imtuvai (AD8347) vienas kitą?Iam prijungti jį prie kompiuterio

Ką reiškia, antenos įvesties arba išvesties?
Jei tai antena, būtų pereiti daryti?ar norite jas prijungti vienu metu?

Jums reikia tiksliau, ko norite, ir grandinė turite.Ne kiekvienas yra įdomu skaityti (arba žino mintinai) šios AD8347 duomenų lape, ir mes negalime atspėti, kaip jūsų sistema yra sumontuota.

Kristijonas

Tai yra tikrasis bloko schema mano Antenos system.Please check this out.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

AAH, dabar tai yra daug aiškesnė.

Dabar aš ne RF projektavimo ekspertas, ypač tais dažniais, todėl paprasčiausias sprendimas būtų turėti atskiras antena kiekvienos RX.
Jei negalite daryti, jūs galite bandyti tiesiog prijungti tiesiogiai prie kiekvieno antenos imtuvai, nors aš abejoju, jūs gausite gerų rezultatų su šią.Ji gali dirbti, bet optimalus priimamasis.
Geriausia (manau) bus daliklis grandinė (pvz., "Cable splitter" TV signalus, kurie yra tik transformatorius ir jungiamųjų krūva) arba gal PRE-AMP nuo antenos, maitinimas tris imtuvus dešinėje pilnutinė varža.

Man patinka 3-antena sprendimas geriausiai p-)

Sėkmės,
Kristijonas

Dėkojame už jūsų sprendimas .. Bet aš turiu 2 antenos elementai (Microstrip antena) ant imtuvo pusėje ... Man reikia jį prijungti jo su 2 skirtingos antenos elementų su 2 radijo imtuvais ... Bet kaip mes sąsaja 3. imtuvo?Taip pat galite nurodykite kaip mes sąsaja su PC MATLAB kodo?Aš tai kaip mes ji kabelis?

Jei jūsų antenos mikrojuostelinių, kas RX turi turėti vieną, ne?
Ar šių 2-element antenos?Jei taip, tai nemanau, kad prisijungus
1 elementas kiekvieną radijo ...

Manau, kad GHZ dažnius, paprastas gabalas tiesiog o'wire
won't do ...tada vėl aš ne raktas.

Kalbant apie sąsają su kompiuteriu, vėlgi tai bus sunkiau
ne tik prijungti iš vienos pusės į kitą.Jūsų blokinė schema
Jūs žodelis "BPSK signalas Baseband".Ty 0 Hz?
Ir pasakyti "mėginių ėmimas 40MSPS".Jūs negalėsite to daryti
realaus laiko su 3 signalus, nemanau.Arba jūs negalėsite
duomenims saugoti pakankamai greitai.Aš manau, kad jūs neturite įsigijimas
sistema?Tiesiog tai yra pats projektas ...

Vėlgi, jūs turite būti tiksliau, ką jūs, jūsų
reikalavimus, ir tt, kad žmonės galėtų padėti.Niekas reads
protus.

Thanks a lot vyras .. I appreciate your help ... Iam suteikti projektui, kuris bus naudingas man pasakyti tikslią solution.There nuorodą keletas viduje dokumentas Pics ..

http://fens.sabanciuniv.edu/telecom/eng/RWL/SMART% 20ANTENNA% 20TESTBED% 20PROJECT.doc

Manau, jūs turėtumėte žinoti geriau už mane.Šio projekto tikslas, atrodo, kad Jums rasti sprendimą.

"Kiekviena imtuvas grandinę sudaro RF konversija Baseband mėginiai jai 40 Msamples / s su 10-bitų tikslumo siunčia mėginius į kompiuterį naudojant tinklo sąsajos modulis po perdirbimo MATLAB".
Sakyčiau, prijungti "tinklo sąsajos modulis" prie kompiuterio.

Tai viskas, ką aš galiu pasakyti, kad padėtų, nes žinau, 0 apie tokio pobūdžio RF COMMS.

Atminkite, kad kiti forumo nariai gali turėti įspūdis, kad jūs prašydama atlikti savo darbą.Tai mane stebina, kad ne vienas yra pasakęs: "Ar savo namų darbus, tada mes padėsime" dar.Taigi, bent pabandyti padėti sau, o tada įrodyti, kad mums padarė tam tikrą darbą / research ...

Ok .. Thanks for primenantis mane ... Turiu tik 1 klausimas ... Kokio kabeliai naudojami sujungti Rf imtuvų grandinė?

Jūsų klausimas yra klaidingas.Jums nereikia prijungti imtuvus tarpusavyje, o per tinklo sąsajos modulis prie kompiuterio visi trys.Ir kiekviena imtuvas turi savo antenos.Blokinė schema yra bloga manau.
Antenos kabelis turi būti nedidelis nuostolis, kaip įprasta.

How 'bout:
http://www.acehardware.com/product/index.jsp?productId=1286706&cp=&fbn=Taxonomy% 7CAutomotive & f = Taksonomija% 2Face% 2F1254883 & FMĮ = 1 & kw = & Cable parentPage = search & searchId = 5688079496

Arba, didelis signalai: http://www.pipeplus.com/

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back