Kaip mes galime nuspręsti spraga / atskyrimas tarp Split lėktuvu?

A

antarveena1982

Guest
Hi All

Turiu klausimą, kaip mes galime nuspręsti atotrūkis / atskyrimas tarp Split lėktuvu?

linkėjimai
Antarveena

Tarpai tarp plokštumų yra nuspręsta dėl įtampos pagrindu jie turėtų atlikti.
Sparčiojo plokštės Aš paprastai apibrėžia tarpusavio atstumas yra 1mm arba 40 mln.Kai kuriais atvejais 20 milijonų taip pat naudojamas.

Hi Ricky

Thanks 4 savo atsakymą, bet dalykas yra ne lentelių, aš turiu galvoje, kad jei turime "x V" mums reikia "Y mm" atskyrimą, jei bet kuris organas yra tokia lentele prašome pateiktilinkėjimai
Anatarvena

Niekas šiame forume gali pateikti lentelių forma, tarpai tarp maitinimo plokštuma!!. Visos naudojate nykščio taisyklės "" "iš 40mill ir 20 mln tarpai.

Tiesą sakant, kad įtampa tarp atskyrimas defiened pagal jų Workin pvz., potencialų skirtumas pirminės bus įvairių tarpų reikalavimas nei vienas vidurinio.
Taigi, norint gauti tikslią reikšmę Manau Būtina padaryti kreipkitės saugos inžinierius kitų Išminčius sekite nykščio taisykle vertybes, kurias galite gauti su paieškos internete.

Hope it helps jums

Manau ieškote creepage vertybes.
(kiek Gap man reikia dviejų skirtingų įtampų)

Eiti į:
http://www.creepage.com/

Svetainėje virš pereikite prie šios Skaičiuotuvas:

Creepage lentelė 2L ir 2n (dengta taryba) IEC 60950

Eda

Skirtumas gali būti mažos (iki 10 mils ar taip), jei yra išskaidyti EMI tikslams, arba jei Split lėktuvai mažos įtampos plokštuma (pvz., 3,3 V ir 12 V).

edaedaeda rašė:

Manau jūs ieškote creepage verčių (kiek Gap man reikia dviejų skirtingų įtampų)...
IEC 60.950

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back