KAIP lyginti dvi įtampa ir dažniai / ETAPAI

P

pablome

Guest
Im getting du įėjimai.Viena nuoroda ir viena įvestis lyginti.Vref yra maždaug 120 AC 60 Hz Single Phase iš 3 etapas šaltinis stende / lab tiekimas.
Kiti iš 3PHASE sinchroninio variklio (tik ruošiesi naudoti vieno etapo iš jo lyginti).Į 1800rpm reikmenys 60Hz ir tikiuosi aplink 120V.

Noriu palyginti įtampos, dažnio / fazės, kai grandinės ir pašarų ji mikrovaldiklį (motorlla 68hc11e9)

Id naudojate išsiplėtė Chip būdas MCU.

Gerai, kad įtampos lyginant I don thave tai ištaisyti, tačiau naudoja / D su ofsetine, 5V Max.
Turiu kompensuoti grandinė iš Lab "Tinka iki" ir programa, kad skaityti šią vertę.
Bet mano išbandymas yra užtikrinti, kad grandinė, kuris lyginamas.
Iš pradžių maniau, I could just get išėjimo logika didelis arba tiesiog mažai, jei jie yra tos pačios įtampos, ar ne.
Jie niekada nebus tokia pati, nors ... blogis turėti klaidos langas 1% tarkim, iš 120V.Ir beveik miręs nuo dažnio ir fazės.

Dažniu 60Hz ... I was wondering dar kartą, jei yra paprasta lyginti grandinė?
MCU įvestus Capture skaityti laikotarpį, arba signalo.Nežinau ką grandinė reikės už tai.

Įdomu, iš esmės, ką jūs suprantate kaip palyginimas AC įtampos trumpalaikis vertybės respectivly, kaip jūs nustatote operacija?Jei turite prasmingą apibrėžimą, jūs taip pat rasite tinkamą grandinė mano nuomone.

Įprastiniu būdu, kaip naudojama, pavyzdžiui, generatorių sinchronizavimas būtų ekstrakto fazės ir įtampos kaip nepriklausomas kriterijus ir turėti dvi atskiras kontrolierių atlikti sinchronizavimą.Fazės ir dažnio matavimas būtų pasiektas abiem sinchronizacijos dažnį ir fazę spyna.Fazės ir dažnio informaciją galima pateikti kaip paprastą prisiregistravimo funkcija su lyginamuoju ir tvarkomi laikmatis ir / ar pirkimo gaudyti.Įtampa, priešingai, turi būti įsigyjamas kaip analoginį signalą, kad būtų galima veiksmingai kontroliuoti veiksmus.

Dar vienas žemo dažnio pasirinkimo (aš dėl maitinimo dažnumo tokie) yra ekstrakto fazės ir amplitudės skaitmeninių signalų apdorojimas.Tai turėtų pakankamą skaičių mėginių įvesties įtampa, pavyzdžiui, 4 per ciklą, todėl 480 SPS minimalus.Žinoma, mėginių metu abiejų signalų skirtumas turi būti laikomas.Nežinau, jei ketinama LP būtų cacapable šio signalo apdorojimo rūšį.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back