Kaip lituoti NiCd baterijas?

Jie paprastai vietoje suvirinti.Litavimas bus labai sunku be perkaitimo ląstelių dėl didelio šiluminio Heatsink talpa metalo atveju.

Uczyniłem litavimo tiesiogiai AA dydžio baterijų.

1) Įdėkite lydmetalis ant vielos.

2) Įdėkite lydmetalis ant baterijos terminalo į greičiausią įmanomą laiką.

3) Palaukti, kol baterijos terminalo atvėsti.Pagalba abejingai greičiau prisidėti prie gabalėlio metalo, kuris vykdys šilumos away.

4) Laikykite laidą nuo galinių lituoti Kleks ir šildymo junctiion per trumpiausią įmanomą laiką.Prisiliesti prie gabalėlio metalo, kuris vykdys šilumos away.Iki trumpiausią laiką aš tai kaip tik lydmetalis tampa skysti, pašalinkite Lodāmurs.Aš naudojamas 725 laipsnių F raštelis.

Labas

Sutinku su Uzpūtīgs įmanoma sulituoti baterijų, tik nepamirškite naudoti Lodāmurs pakankamai vatais, jūs neturite laiko, kad šilumos per minutę ar dvi.Jums reikia greitai ir naudoti daug šilumos kaip Uzpūtīgs pasakė.Bet atsiminkite, kad baterijos gali sprogti, jei norite būti apie saugų pusėje galima pamatyti Santa naudoti akių apsauga.Nežinau, ar jis neceserry, aš akinius todėl aš tikiuosi, jie bus nutraukti labiausiai jei baterijų sprogti.

Sėkmės
Paskutinį kartą redagavo Cluricaun 29 Kov 2004 22:22, edited 1 kartą iš viso

patarimas yra turėti draugų ir

naudoti dvi laidynių 25 m kiekvienassutrumpinti laiko ląstelių ir palaikykite vielos terminalas su plokščiu nosies plyers "konservų" abiejų paviršių pirmoji ir sudrėkinkite Papasakokite pirmą ....
palaikykite plyers dėl kol dischearge šilumos leidžia per

Kaip minėta anksčiau, būtina alavo viela ir baterijos iki litavimui.
Norėdami alavo baterijos, failo pabaigoje baterijos ir platinti mažai srauto iki konservų su didele galia litavimo pistoletai (mano yra 75Watt. Šis srautas padeda atlikti greitą konservų.

Poveikis labai perkaitimo buvo aprašyta anksčiau kaip sprogimas.Yra mažesnė žala overheting mažesnę sumą.Tai atjungti vidinis ryšys su išorės kontaktus.Tai gali būti mažiau rizikingas naudoti baterijos turėtojui, jei tai įmanoma.

Aš pakeičiamas vidiniuose du HT baterijos naudojant litavimo metodą, aprašytą aukščiau, ir jie truko keletą metų iki šiol.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back