Kaip LabVIEW padėti besivystančioms MCU

P

pudingas

Guest
Sveiki, gali kas nors padaryti man paslaugą apibūdinti, kaip LabVIEW gali padėti develpoing MCU.Esu naujas MCU, ir aš girdėjau LabVIEW gali padaryti jį lengvai.Geriau apibūdinti išsamiau ir programinės įrangos.Ačiū!

Sveiki, Ar galite paaiškinti, ką MCU esate prejudicinį?Daug žmonių naudoja MCU į kitą domeną.

Manau, kad MCU stovėti Bloko mikrokontrolerio ...

Į sveikatą
FF aka Powermos

Manau tu kalbi apie naudojant LabVIEW įterptųjų modulis ARM mikrokontrolerių.

NI LabVIEW įterptųjų modulis ARM mikrokontrolerių pristato visapusišką vystymosi aplinka ARM7, ARM9 ir Cortex šeimos mikrokontrolerių.Vystymosi rinkinį įeina viskas, ko jums reikia norint pradėti, įskaitant vertinimo aparatūros, ARM mikrokontrolerių Development Kit C toolchain ir LabVIEW įterptųjų modulis ARM mikrokontrolerių.

Jei nenorite, kad nerimauti dėl proceso detales operacinės sistemos ir C plėtrą, šis modulis Jums tinka.

Šis modulis buvo kuriama kartu National Instruments ir ARM pristatyti out-of-the-box patirtis programavimo ARM7, ARM9 ir Cortex šeimos mikrokontrolerių.Šis sprendimas grindžiamas Keil uVision IDE ir RTX realaus laiko operacinės sistemos ARM.Jei norite naudoti kitą toolchain ar operacinę sistemą, galite naudoti National Instruments LabVIEW mikroprocesorių SDK (Software Development Kit) programavimo ARM mikrokontrolerių su ECOS arba linux įterptosios operacinių sistemų.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back