kaip kurti judriojo ryšio imtuvas CKT?

H

harisharavind

Guest
Norėčiau žinoti, kaip dizainas mobiliojo imtuvo CKT kad jis gali rodyti msg išsiųstas Pls help

Iš esmės ji yra labai sunku gaminti mobiliuosius imtuvas dalis taip UHF radijo gairių išdėstymas ir dizainas yra labai sudėtinga. Kad būtų lengviau, jūs galite naudoti SIM300 GSM modulis sujungiamas su panašaus PIC ar AVR mikrokontrolerių kuris bus rodomas gavo pranešimą apie LCD .... Cheers

gal galėtumėte pls paaiškinti, kaip tai padaryti. aš noriu patikrinti gautą tekstą, skirtą modelį arba savybių, kaip labiausiai profesionalių TV programos, kad prašyti iš žiūrovų pasirinkimo ir suskaičiuoti pasirinkimas kiekvieno varianto numeris. gal galėtumėte paaiškinti, kaip aš einu apie tai

Kaip už jūsų originalus paštu, aš ką tik sugested apie tai, kaip jūs galite padaryti, kad taip. Kalbant, kaip naudoti SIM300 modulis, yra gerai paaiškino savo duomenų lape. Jeigu Jūs ieškote užbaigti projektą, Jums gali geriau atsakyti iš kolegų narių .... Cheers

Ačiū. Bet kaip man susisiekti kolegoms nariams. Aš esu naujas ir dar nežinau, kaip šią svetainę darbai.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back