Kaip kreiptis krašto sąlygomis ir apskaičiuoti S parametru

A

Aravinth Kumar

Guest
Labas,.I found in many papers that Perfect Electric Conductor(PEC) is used.Is there any specific reason for using only PEC boundary cindition.Finally help me in knowing how to calculate S-parameters in MRTD method.Very urgent plzzzz.I will be grateful to you if you can help me.

Can anyone help me pleasee žinoti, kaip taikyti krašto sąlygomis MRTD.
Radau daug dokumentų, kad Perfect elektros laidų (angl. PEC) yra used.Is nėra jokių konkrečių priežasčių, naudojant tik PKA krašto cindition.Finally padės man sužinoti, kaip apskaičiuoti S parametrus MRTD method.Very skubiai plzzzz.I bus dėkingi, jei galite man padėti.

linkėjimai,
Aravinth Kumar J

Aravinth Kumar wrote:

Labas,

.I found in many papers that Perfect Electric Conductor(PEC) is used.Is there any specific reason for using only PEC boundary cindition.Finally help me in knowing how to calculate S-parameters in MRTD method.Very urgent plzzzz.I will be grateful to you if you can help me.
Can anyone help me pleasee žinoti, kaip taikyti krašto sąlygomis MRTD.
Radau daug dokumentų, kad Perfect elektros laidų (angl. PEC) yra used.Is nėra jokių konkrečių priežasčių, naudojant tik PKA krašto cindition.Finally padės man sužinoti, kaip apskaičiuoti S parametrus MRTD method.Very skubiai plzzzz.I bus dėkingi, jei galite man padėti.linkėjimai,

Aravinth Kumar J

Labas
Dėkoju už ur rūšis help.But Aš atsiprašau, kad I cant sau book.Please galite pateikti šio bokk arba kopijuoti elektroninės knygos please.Very skubiai plzzz.

Mano e-mail id: v_need_ur_help (at) yahoo.co.in

linkėjimai,
Aravinth Kumar J

Į MRTD mes naudojame PKA, nes pagrindas vilnelė funkcijos plečia laukai ne lokaliai nepalaikomas.naudojant PKA ir vaizdas teorija galime žinoti lauko komponentai už sienos.

Hai Snowland,

Wat is manyti mes Wen mes apskaičiuosime s parametrus.Can U paaiškinti man detailly apie manyti, kurią mes gauname iš S11, S12, S21, S22.

kaip ji turėtų būti ir geriau sujungti struktūra.

Sveiki Snowland,
Ar galite paaiškinti man išsamiau apie same.Also, kad aš dirbu 2D MRTD naudojant mūšis Lemarie wavelet.I baigė apskaičiavimo fields.Do turite analizės, kuri gali būti padaryta mūsų proceedings.I bus idėjų dėkingas, jei galėsite padėti man su savo ideas.Finally tai galima apskaičiuoti
S parametrus 2D.Do turite kokių nors Dispersinė analizė idėja ta pati.
linkėjimai,
Aravinth Kumar J

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back