Kaip kreiptis dėl šio LCD Backlight?

E

ericmar

Guest
labas,

Ar kas nors naudojosi šia LCD anksčiau?Yra tik 14 pins taip, kaip man prisijungti arba K, kad įjungtumėte savo ap?

http://www1.jaycar.com.au/products_uploaded/QP-5515.pdf

Thanks for any help!

Linkėjimai,
Erikas

Atidžiai į lapo jums sąrašą savo pranešimą Page 2.Yra mechaniniai braižymo modulis LCD rodo, kad "A" ir "K" (anodo ir katodo) pagalvės Backlight LED galia ant dešiniajame ekrano modulis.14 pins, kad sujungti duomenų perdavimo linijų, yra atskira jungtis kairėje pusėje.

Dėl "EL" apšvietimą, paprastai reikia keitiklio grandinę.Tai suteiks įtampa 100 ~ 200V 400Hz kad sinusinės bangos formos.

Šie moduliai gali būti nustatyta, kaip integruotas modulis, kuris jums tiesiog prijunkite 5V ar 12V įvesti bent vieną pin, ir išėjimo signalo reikia bent antra kaištis su bendrąja GND.

Šios galima rasti kaip DigiKey, ar kitas tiekėjas vietose.Tiesiog įsitikinkite, kad jums modulis, kuris gali pritraukti norimą plotą.Paprastai jūs priemonė žiūrėjimo plotą, cm ^ 2 cm ^ 2, arba ir EL INVERTER turi būti įvertinta bent jau šioje srityje.

"Big Boy" yra visiškai teisinga dėl EL backlights.

Jūsų modulis yra trijų skirtingų versijų - EL apšvietimas, LED apšvietimas, ar ne ap.Jums reikia išsiaiškinti, kokios rūšies jūs turite, tada galios apšvietimu pakeisti.

LED apšvietimas bus tik reikalauti apriboti srovės rezistorius nuosekliai su nuolatinės srovės.

EL backlight įgyvendinti reikės didesnės kintamosios srovės įtampa, tačiau jūs neturite padaryti bet ką įtampa yra reikalingas prielaidas.EL backlights gali reikalauti, bet iš dešimčių voltų įtampa iki kelių šimtų voltų, priklausomai nuo rūšies, storio ir dydžio.Jums reikia duomenų iš gamintojo reikalaujama dėl įtampos ir dažnio rekomenduojamas.

Jei norite, galite paskambinti Jaycar arba Electus pasiskirstymas pamatyti, ką jie gali pasakyti apie produktą.

Na, aš dot-matrix LCD vieną dieną.Tai perteklių, kuris buvo naudojamas ne mano buvusios bendrovės jų sistemoje, ir tikriausiai buvo pagaminti pagal užsakymą.Šiaip ar taip, aš negalėjo rasti jokių to modulio pats, kad aš atvirkštinės inžinerijos pinout, pagal atsekamumo į ant modulio lustai informacija (kuri lustai buvo gerai dokumentais).Modulis taip pat turėjo trumpą RCA kabelio, kad man atrodė, kad tai buvo EL apšvietimą.Aš ką tik išvyko į digikey svetainę ir liepė EL apversta.Tai buvo jų keitiklio, kuris buvo tiesiog pakankamai LCD dydis didžiausias.Modulis buvo paprastas kubas apie vieną kvadratinį colį per 3 / 4 colio Heigh, 4 pins (1 5V input, 1 output, ir 2 neginčijama pins).

Aš tai INVERTER ir ji dirbo kaip ir žavesio.EL backlight duoti minkšti mėlyna šviesa.Pakeitus įėjimo įtampos apšvietimo gavo šviesesnį arba tamsesnį, kad būtų galima kažkaip patikslinti kontrastas šiuo būdu.

House_Cat rašė:

"Big Boy" yra visiškai teisinga dėl EL backlights.Jūsų modulis yra trijų skirtingų versijų - EL apšvietimas, LED apšvietimas, ar ne ap.
Jums reikia išsiaiškinti, kokios rūšies jūs turite, tada galios apšvietimu pakeisti.LED apšvietimas bus tik reikalauti apriboti srovės rezistorius nuosekliai su nuolatinės srovės.EL backlight įgyvendinti reikės didesnės kintamosios srovės įtampa, tačiau jūs neturite padaryti bet ką įtampa yra reikalingas prielaidas.
EL backlights gali reikalauti, bet iš dešimčių voltų įtampa iki kelių šimtų voltų, priklausomai nuo rūšies, storio ir dydžio.
Jums reikia duomenų iš gamintojo reikalaujama dėl įtampos ir dažnio rekomenduojamas.Jei norite, galite paskambinti Jaycar arba Electus pasiskirstymas pamatyti, ką jie gali pasakyti apie produktą.

Taip, jums reikės aukštesnės įtampos kintamosios srovės skaičiuoti EL skydelio.Nuorodų suteiks jums šiek tiek medžiagos perskaityti, kuris padės jums suprasti, kas yra būtina.

http://www.supertex.com/pdf/app_notes/AN-H33.pdf

http://www.supertex.com/pdf/app_notes/AN-H36.pdf

http://www.electronicproducts.com/ShowPage.asp?SECTION=3700&PRIMID=&FileName=febsip1.feb2002

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back