Kaip kreiptis šališkumo įtampos I3ED?

K

KhangKhang

Guest
Hi everyone,
Aš projektavimas THz antena!
Tarkime, kad turime 2 mikrojuostelinių linija išskyrus pagal atstumą D!
Mano problema yra ta, kad, kaip taikyti DC įtampos tendencingumo šių MS Linijos terminalo Ie3d simuliatorius, 1 terminalas su DC ir kitos su DC?

Ar kas nors yra patyrę šioje situacijoje?
Prašau duoti man patarimų!

linkėjimai

Labas, Khang Khang:

IE3D yra visiškai bangų EM simuliatoriai pasyviai dalių konstrukcija tik.Jums nereikia nerimauti dėl šališkumo IE3D simualtion.Jeigu jums reikia padaryti netiesinės grandinės modeliavimas, įskaitant struktūras ir netiesinės ir Susitelkusius elementus, galite naudoti MDSPICE su S parametrams sukurtas IE3D.Tai galite padaryti laike imitavimą su S parametrams, netiesinės prietaisai ir elementai grupuojami kartu.Tokiu atveju, jūs galite manyti poslinkis įtampos ar netgi galite nustatyti signalo poslinkis dėl MDSPICE.Ačiū!

Labas, Jian
Thanks for your naudingų patarimų
Aš išbandžiau, bet aš ne suprato, kaip sugalvoti, ką jūs man pasakė.

Ar galite praleisti porą minučių projektavimo ir įkelkite jį čia?

Einam manyti apie savo paprasčiausias atvejis, kaip aprašiau.

Labai tau ačiū!
(Sorry I bother you)

Labas, KhangKhang:

Jei turite grandynai, sudaryti struktūras (TRACES, VIaS, ir tt) ir Susitelkusius elementai (R, L, C ir aktyvaus prietaisai), turite naudoti uostuose pakeisti Susitelkusius elementai ir simualte struktūrų pirma.Jūs wil get S parametrams.Tada jūs galėsite įdėti S parametrams kartu su elementai grupuojami į kai grandinės treniruokliai daryti mikrobangų grandinės modeliavimas.Jei turite nelinijinių prietaisai, jums gali tekti daryti netiesinės grandinės simulatoins.Tai galite padaryti harmonikų balanso analizė.Jei norite padaryti laike imitavimą, galite pabandyti MDSPICE.Apie MDSPICE, galite priskirti šališkumo įtampos nėra tiesinė ar jūsų prietaisas gali kreiptis laike šališkumo įtampa jį realiu laiku.

Nuoširdžiausi linkėjimai,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back