Kaip konvertuoti stačiakampės bangos signalo Vpp su 100mV sinusinės bangos su geležinkeliu į geležinkelių?

T

turtlewang

Guest
Hello everybody, Aš noriu sinusinės bangos laikrodžio signalui konvertuoti stačiakampės bangos signalo laikrodį. Sinusinės bangos laikrodžio signalas iš off-chip signalų generatorius. Tai yra dažnis 2.5GHz, piko didžiausia vertė yra 100mV. Noriu dizainas grandinę laikrodžio signalui konvertuoti šį stačiakampės bangos signalo su geležinkeliu į geležinkelių. Tada aš naudoti šį stačiakampės bangos signalo laikrodis mano CMOS grandinės. Mano proceso mazgas TSMC 0.18um. Ar kas nors žino, kas yra bendra struktūra šiam tikslui? Ar kas nors rekomenduoti man kai kurių medžiagų? Ačiū iš anksto!

Naudokite lyginamojo konvertuoti sine banga stačiakampės bangos signalo. Jūs galite nustatyti ribą pagal muito ciklą, kad norite. Nustatyti lyginamuosius sūpynės, remiantis piko piko signalas, kad norite.

Dėka Makarov, Ar yra kokiu nors kitu būdu daryti šį darbą? Nes manau kai kurie komerciniai lustas neturi naudoti lyginamąjį.
lyginamojo konvertuoti sine banga stačiakampės bangos signalo. Jūs galite nustatyti ribą pagal muito ciklą, kad norite. Piko signalas, kad jūs norite nustatyti lyginamuosius piko sūpynės
[color = "Silver"] [size = 1 ]---------- Pranešimas Parašytas 08:58. --------- Ankstesnis pranešimas, 08:42 ----------[/DYDIS] [/color] Kai grandinę, kuri sukuria ribą įtampa yra reikalinga, jei aš naudoju lyginamojo tai padaryti darbą. Kadangi įvesties laikrodis yra skirtumas, aš noriu naudoti kai stiprintuvas rūšiuoti padaryti šį darbą. Bet dabar, aš neturiu idėjų apie tai, kaip tai padaryti.
Dėl Makarov, Ar yra kokiu nors kitu būdu daryti šį darbą? Nes manau kai kurie komerciniai lustas neturi naudoti lyginamąjį.

Maitinimas 2,5 GHz stačiakampės bangos signalo su CMOS IO standarto nėra rimta galimybė. Turite sugeneruoti jį lustas. Trukmės stačiakampės bangos signalo 2,5 GHz laikrodis vistiek abejotina. Jūs, o tikėtis, suapvalinti trapecijos natūra. Dėl įvairių priežasčių, kad jūs norėtumėte naudoti žemos įtampos Diferencialinė signalizacijos laikrodis. Tikėtis 2,5 GHz pilnas įtampos swing laikrodis įvesties skamba tarsi visą projektavimo aklavietę.

Kadangi laikrodis taip greitai, tai sunku jį paleisti PCB lygio. PCB parazitas yra toks didelis.

Taip, aš tik noriu sukurti 2.5GHz stačiakampės bangos signalo mikroschemoje. Karta remiasi sinusinės bangos, kurios yra šeriamos ne luste. Sinusinės bangos yra mažo posūkio signalą, kuris yra 100mV piko iki piko vertę.
Maitinimas 2,5 GHz dažnio stačiakampės bangos signalo su CMOS IO standarto nėra rimta galimybė. Turite sugeneruoti jį lustas. Trukmės stačiakampės bangos signalo 2,5 GHz laikrodis vistiek abejotina. Jūs, o tikėtis, suapvalinti trapecijos natūra. Dėl įvairių priežasčių, kad jūs norėtumėte naudoti žemos įtampos Diferencialinė signalizacijos laikrodis. Tikisi, 2,5 GHz pilnas įtampos swing laikrodis įvesties skamba tarsi visą projektavimo aklavietę.

Arba diferencialinio stiprintuvo (skirtumas laikrodžio signalas) arba savarankiškai šališkas keitiklis (single ended). Papildoma inverteriai padidinti lygį.

Amplitude (piko iki piko 100mV), yra toks mažas. Savarankiškai šališkas keitiklis gali būti Gerai.

Savęs šališką keitiklis gali būti Gerai.
Tai ne inverterių grandinės problema, manau, kad. Bet praktiškai, žemės Bounce rimtai interfers su maža įtampa. Dėl šios priežasties, iš diferencialinio stiprintuvo aiškiai geriau. Aš manau, kad sprendimas gali būti rasti labiausiai IC dizainas vadovėlių.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back