Kaip konvertuoti 100Hz signalą tarpinio dažnio

Y

yyan71

Guest
Hi there,

Esu projektuojant prietaisą, kuris ketina perduoti EKG signalo iš mobiliojo įrenginio nuotolinio bazinės stoties.

Dabar EKG priekinės grandinė buvo nustatytos, ir aš galiu gauti normalus EKG signalą pagal 150Hz.

Dabar aš nesu labai tikras, kaip konvertuoti pagal žemo dažnio nuo 150Hz iki tarpinio dažnio (kaip 100MHz iki 850MHz).Todėl man reikia, jei yra, kad aš naudoti LO ir maišytuvas į viršų konvertuojančio signalas RF vėliau.

Turiu dvi idėjas:

1.Rasti AM / FM Modulator moduliuoti signalą ir paversti signalo dažnis IF (kaip 100MHz to 850MHz).Dabar aš naudoju AD630, bet tai viena tik gali duoti man sąžiningai produkciją 10kHz (daugiausia 50kHz).

2.Naudojimo dažnio daugiklis konvertuoti žemo dažnio IF (pvz. 100MHz to 850MHz).Aš ne išbandyti šį metodą dar.

Mano klausimai yra:

1.Ar yra kokia nors rinkos moduliatoriai gali padėti man gauti AM / FM moduliacijos produkciją JEI (kaip 100MHz to 850MHz).

2.Ar antra idėja minėta, yra įmanoma?Jei tai įmanoma, bet ar yra dažnio daugiklio rinkos gali padėti man gauti bent JEI (kaip 100MHz to 850MHz produkcijos) su 10kHz įėjimo į 50kHz.

Sveikiname visus pasiūlymus!

Labai ačiū už jūsų patarimus.

Jums reikia maišytuvas, kuris palaiko beveik DC RF Input kaip vieną žemiau.

http://www.datasheetcatalog.org/datasheet/motorola/MC13143D.pdf

Topologijos bus: Low Pass Filter, maišytuvas, LO (LO = IF-150Hz; jei galima niekur maišytuvas nuotolio), jei filtras, jeigu stiprintuvas, ir tt

vfone rašė:

Jums reikia maišytuvas, kuris palaiko beveik DC RF Input kaip vieną žemiau.http://www.datasheetcatalog.org/datasheet/motorola/MC13143D.pdfTopologijos bus: Low Pass Filter, maišytuvas, LO (LO = IF-150Hz; jei galima niekur maišytuvas nuotolio), jei filtras, jeigu stiprintuvas, ir tt

Man atrodo, kad klausimas pavadinimas yra klaidinantis.Ketinate perduoti analoginius EKG signalas, todėl jums tikrai reikia
bendras FM siųstuvas, kaip jis gali būti naudojamas pvz garso signalas.

Vienvietis arba dvivietis Balanced nesvarbu per daug dėl šio prašymo.PSM geriau vistiek.
Galite pabandyti naudoti LT5560 ir pažiūrėkite, ar jis dirba su savo mažos sąnaudos dažnis.Turėtų dirbti, bet su mažiau perskaičiavimo pelnas.

FVM rašė:

Man atrodo, kad klausimas pavadinimas yra klaidinantis.
Ketinate perduoti analoginius EKG signalas, todėl jums tikrai reikia

bendras FM siųstuvas, kaip jis gali būti naudojamas pvz garso signalas.

Yra daug triukšmo šaltinių už maždaug 150 Hz, tai siuntimas bus ne trivialus.Norėčiau rekomenduoti arba skaitmeninį ją ir išsiųsti ją su kai moderni forma skaitmeninę moduliaciją.

Jeigu norite atsiųsti jį tiesiogiai Analog Modulation, norėčiau naudoti FM su didelių nukrypimų.AM išaugs žemo dažnio triukšmo AM aikštelė (atmosferos ir kt.)AM moduliacijos reikės labai žemas etapo triukšmo šaltinio perduoti arba gauti baigiasi.FM nereikalaujama, kad tokios mažos etapo triukšmo šaltinis tikslią perdavimo.

Ar tikrai jos yra 150 Hz signalus?Maniau EKG signalai buvo labiau impulsyvus pobūdžio, ir jūs tada turi perduoti harmonikos taip pat gauti teisę waveshape.

Rich
Maguffin Mikrobangų LLC
www.MaguffinMicrowave.com

biff44 rašė:

Yra daug triukšmo šaltinių už maždaug 150 Hz, tai siuntimas bus ne trivialus.
Norėčiau rekomenduoti arba skaitmeninį ją ir išsiųsti ją su kai moderni forma skaitmeninę moduliaciją.Jeigu norite atsiųsti jį tiesiogiai Analog Modulation, norėčiau naudoti FM su didelių nukrypimų.
AM išaugs žemo dažnio triukšmo AM aikštelė (atmosferos ir kt.)
AM moduliacijos reikės labai žemas etapo triukšmo šaltinio perduoti arba gauti baigiasi.
FM nereikalaujama, kad tokios mažos etapo triukšmo šaltinis tikslią perdavimo.Ar tikrai jos yra 150 Hz signalus?
Maniau EKG signalai buvo labiau impulsyvus pobūdžio, ir jūs tada turi perduoti harmonikos taip pat gauti teisę waveshape.Rich

Maguffin Mikrobangų LLC

www.MaguffinMicrowave.com

Check out NORDIC SEMICONDUCTOR, jie kai mažos galios FM siųstuvas lustų kad būtų gerai.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back