Kaip imituoti SC-PFBK visiškai diffrential OTA su Hspice

8

8k-rom

Guest
Turiu skirtos sulankstyti cascode visiškai diffrential ochratoksino A ir SC-PFBK veikia gerai. Bet kai aš naudoju Hspice daryti AC analizę, atvirojo kontūro pelnas yra toks mažas, bangos, mes galime rasti, kad Av (0) lygi-20dB. Kažkas sakė man, kad Hspice nėra tinkamas šio grandinės natūra, ir jie paprastai padaryti tai spectreRF. Manau, kai kintamosios analizė, grandinės nebuvo tinkamas state.In Kitaip tariant, kai tranzistorius nebuvo soties regione, kai kintamosios analizė .... Kaip tai padaryti? Kas man gali pasakyti? Ačiū iš anksto.

[Quote = 8k-ROM] Turiu skirtos sulankstyti cascode visiškai diffrential ochratoksino A ir SC-PFBK veikia gerai. Bet kai aš naudoju Hspice daryti AC analizę, atvirojo kontūro pelnas yra toks mažas, bangos, mes galime rasti, kad Av (0) lygi-20dB. Kažkas sakė man, kad Hspice nėra tinkamas šio grandinės natūra, ir jie paprastai padaryti tai spectreRF. Manau, kai kintamosios analizė, grandinės nebuvo tinkamas state.In Kitaip tariant, kai tranzistorius nebuvo soties regione, kai kintamosios analizė .... Kaip tai padaryti? Kas man gali pasakyti? Ačiū iš anksto. [/Quote] Hsipe negali padaryti kintamosios srovės analizė su SC. galite naudoti idealus modelis pakeisti sccmfb daryti kintamosios analysi.

[Quote = jeff_zx] Hsipe negali padaryti kintamosios srovės analizė su SC. galite naudoti idealus modelis pakeisti sccmfb daryti kintamosios analysi. [/quote] Kokios idealus modelis gali būti naudojamas? Kur galėčiau rasti apie ją, pavyzdžių? thx ~ ~!

Kitas būdas yra vieta įtampos šaltinių serijos Caps.Adjust šių teisingai šališkumo punktas įtampas. pašalinti jungiklius ir laikrodžiai.

Jūs negalite atlikti AC analizė bet perjungimo aktyvumo. Tiesiog todėl, kad kintamosios srovės analizė pradedama sprendžiant DC taškas ir linearizes visa trasa aplink šį tašką. Kadangi jūs turite perjungimo daug veiklos, DC punktas keičiasi laikui bėgant, taigi AC analizė neturi jokios reikšmės. Ką aš siūlau jums reikia padaryti, tai pakeisti AB grandinės ir pridėti VCVS daryti su PFBK (vidutinė išėjimo mazgų, atimti iš atskaitos ir atsiliepimus OTA) funkcija.

[Quote = jonashat] Tu negali to daryti AC analizę bet perjungimo aktyvumo. Tiesiog todėl, kad kintamosios srovės analizė pradedama sprendžiant DC taškas ir linearizes visa trasa aplink šį tašką. Kadangi jūs turite perjungimo daug veiklos, DC punktas keičiasi laikui bėgant, taigi AC analizė neturi jokios reikšmės. Ką aš siūlau jums reikia padaryti, tai pakeisti AB grandinės ir pridėti VCVS daryti su PFBK (vidutinė išėjimo mazgų, atimti iš atskaitos ir atsiliepimus OTA) funkciją. [/Quote] thx daug ~ ~! Pasistengsiu ~

Jūs taip pat galite naudoti PSS ir AAM, kad tai darbas.

kaip man tai padaryti analizuoti ac modeliavimas (pelnas tik) su AB CMFB yra paleisti trumpalaikis. u gali duoti sinewave įvesties ir stebėti išėjimo atsakymą. pamatyti, jei pelnas yra teisinga.

aš pereina analizė pirma, tada aš galiu žinoti, kada tranzistoriai dirba soties region.finaly, aš op analizė laiku.

išspręsti mano problemą. kai aš projektavimas OPA su AB, aš tik imituoti kristalais

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back