Kaip imituoti poilsio osciliatorių netiesiškumo

I

icpaopao

Guest
Turiu keletą klausimų pagalbos. 1. Kaip imituoti poilsio osciliatorių netiesiškumo. 2. Kodėl kai kurių dokumentų naudoti HD2 descripe kontrolės tiesiškumas osciliatorius, o ne THD arba HD3. 3. kas skirtumas tarp ". FFT, keturi" 4. Kokios rūšies Jitter gali būti matuojamas iš akies diagramos? Ar ciklas ciklo Jitter? Prašome hlpe mane. Labai ačiū: idėja:: idea:: idėja:

1. Tarkime, - sakė jis VCO. Padovanok rampos valdymo įtampos, patikrinti išėjimo laikotarpį osciliatorius. mes galime gauti VCO pelnas, tada mes gauti netiesiškumas. 4. iš akies diagramos, manau, mes galime išmatuoti laikotarpis Jitter. Ryan

Ačiū už atsakymą. 1. Galiu gauti vf kreivė, bet HD2, HD3 yra paprastai naudojamas descripe netiesiškumo, kaip aš galiu gauti HD2, HD3? 4. Nuo kai kurių produktų, radau drebėjimas išėjimo parametro 50psp-p. Kaip aš galiu gauti (PSP-P) iš akies diagramos?

Ar HD2 - 2-oji harmoninis iškraipymas? Turiu nenaudojama HD2 netiesiškumo aprašymas VCO prieš. Ar PSP-p - PS (piko iki piko metu)? Manau paveikslėlį, gal ji gali suteikti šiek tiek informacijos.
29_1188920016.jpg
akis diagrama Galite gauti daugiau informacijos apie Jitter www.agilent.com "Matavimo Jitter skaitmeninių sistemų, taikymas Pastaba 1448-1 "Ryan

TAIP. HD2 - tai 2-oji harmoninis iškraipymas. Ačiū. Taip, laikotarpis Jitter. Manau, apibrėžimas. Laikotarpis Jitter yra signalas matavimo, paprastai pasikartojantį signalą iš vieno krašto į kitą panašias kartoti krašto. Bendrojo laikotarpio matavimo įrankiai išmatuoti signalo kylančios krašto į kitą auga krašto. Po reikšmingą imtį laikotarpio matavimų, standartinio nuokrypio ir maksimalios vertės gali būti išspręsta ši statistinė informacija yra laikotarpis "Jitter" signalas ". Bet klausimas: 1. Kaip galiu naudoti cosmosscope caculate laiko skirtumus tarp kas dvejus auga krašto. Ir tada standartinis nuokrypis. 2. Kaip aš žinau, DB2 yra DC parametras, kaip aš galiu jį gauti? Jei reikia pagalbos, ačiū labai.

CosmosScope mes galime naudoti jo matavimo, gauti kiekvieno ciklo laikotarpį, tada gali gauti laikotarpį nuokrypis. Ryan

Gavo jį, ačiū. Gaunu laikotarpis Jitter. Bet, kaip modeliuoti HD2, HD3? kodėl HD2 xx dB, tačiau Bendras harmoninis iškraipymas = 73,3390 proc kodėl HD2 ir THD vienetai yra skirtingi?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back