M
manalog
Guest
Sveiki visi, Šiandien aš imituoti Dviejų etapų Opamp sužinoti savo ICMR. Norėdami sužinoti ICMR daviau nuolatinės srovės įėjimo @ VIN + & VIN-prijungtas prie Vout. Ir brėžiamas Vout po DC modeliavimas. Kaip NMOS Diferencialinė poros yra naudojamas, esant įėjimo, tikėjausi Vout yra linijinė iš V1 į VDD (kai V1> GND). Bet nenuostabu, Vout vs VIN + sklypas rodomas linijinis rezultatas. reiškia Vout yra šie VIN + tiesiškai (pavyzdžiui, geležinkelių prie bėgių opamps )!!!!! Taigi, kai aš patikrinti rankiniu būdu, radau keletą tranzistorių nėra sočiųjų regione!! kai knygas pasakyti "ICMR yra intervalas, kuriame visi tranzistoriai liks saturation". ir Alleno knyga sako: "ICMR yra intervalas, kuriame stiprintuvas sustiprina skirt signalą su tuo pačiu įgyti". nes akivaizdu, kad pelnas sumažės, jei visi tranzistoriai yra ne sodrumas. Taigi tai reiškia, kad sužinoti ICMR (DC charakteristika Opamp) man reikia daryti AC modeliavimas? Ir jeigu aš DC modeliavimas man reikia patikrinti, ar visi tranzistoriai veiklos regione rankiniu būdu? Ar yra kitas būdas sužinoti ICMR? Plz HELP ...