Kaip imituoti Opamp pirkimo bendras režimas diapazone (ICMR)

M

manalog

Guest
Sveiki visi, Šiandien aš imituoti Dviejų etapų Opamp sužinoti savo ICMR. Norėdami sužinoti ICMR daviau nuolatinės srovės įėjimo @ VIN + & VIN-prijungtas prie Vout. Ir brėžiamas Vout po DC modeliavimas. Kaip NMOS Diferencialinė poros yra naudojamas, esant įėjimo, tikėjausi Vout yra linijinė iš V1 į VDD (kai V1> GND). Bet nenuostabu, Vout vs VIN + sklypas rodomas linijinis rezultatas. reiškia Vout yra šie VIN + tiesiškai (pavyzdžiui, geležinkelių prie bėgių opamps )!!!!! Taigi, kai aš patikrinti rankiniu būdu, radau keletą tranzistorių nėra sočiųjų regione!! kai knygas pasakyti "ICMR yra intervalas, kuriame visi tranzistoriai liks saturation". ir Alleno knyga sako: "ICMR yra intervalas, kuriame stiprintuvas sustiprina skirt signalą su tuo pačiu įgyti". nes akivaizdu, kad pelnas sumažės, jei visi tranzistoriai yra ne sodrumas. Taigi tai reiškia, kad sužinoti ICMR (DC charakteristika Opamp) man reikia daryti AC modeliavimas? Ir jeigu aš DC modeliavimas man reikia patikrinti, ar visi tranzistoriai veiklos regione rankiniu būdu? Ar yra kitas būdas sužinoti ICMR? Plz HELP ...

Manyčiau pirmasis apibrėžimas neteisingas. Tačiau šis apibrėžimas taip pat nebuvo galima patikrinti faktiniais silicio. Vadinasi, už Allen poreikio apibrėžti.

manyčiau pirmasis apibrėžimas neteisingas. Tačiau šis apibrėžimas taip pat nebuvo galima patikrinti faktiniais silicio. Vadinasi, už Allen apibrėžimas poreikis.
Pirma apibrėžimas reiškia, DC analizę! Dėl dviejų etapų op-amp (beveik 8 MOS prietaisai) baudos, bet kas, jei jos daugiapakopės Opamp? tai dc modeliavimo metodas neatrodo praktiška. Ar ne tiesa?

Aš sakau, kad bendras režimas diapazone yra intervalas, kuriame jūsų projektas atitinka spec. Visi iš jų. Išskyrus atvejus, kai Jums ir Jūsų klientui susitaria kitaip. Tai daug lengviau, jei jums pridėti jūsų VCC ir VEE (VDD ir Vss) buvo tiekiamos į trečiąją, VCM tiekimo vietoj žemės. Tada galite Sweep arba žingsnis, kad ir neturi signalus tolsta nuo atskaitos pagrindas. Jūs pamatysite, skirta Op Amp ATE gaminio bandymo programos darbą tokiu būdu, kad jie galėtų geriau pasinaudoti įvairių / rezoliucija Trūkumas būdingas pin korteles. Nuolatinės srovės tikitės dalykas susitikti Vio, AVOL, IIB / Iio. AC, jūs norite pamatyti tą patį VJ produktas ir nėra didelių pokyčių etape. Ir įsitikinkite, kad paleisti trumpalaikis sim kai rūšiuoti, ypač jei jis gavo bipolars pirmajame etape pamatyti, jei ten soties hangup šalia vienos geležinkelių arba kitas, o gal uodega šaltinis vis soties, bet gal nesimato mažo signalo / DC.

Sveiki, Jūs tiesiog tik priemonė nutekėjimo srovės pagrindinės pora tranzistorių Opamp gauti aktyviame regione punktas (žr. pridedamą failus). Jis imsis visų tranzistorių lieka sodrumas. Padaryti AC modeliavimas nėra būtinas.

Sveiki, VP turi turėti tam tikrą SPECS, kad vienas yra susijęs daugiausia. Norėčiau apibrėžti ICMR, kurioje visų kitų SPECS patenkinti savo reikalavimą.

Sveiki, Yra vienas daugiau ar mažiau efektyvus metodas ICMR modeliavimas I've ever seen. Ji reikalauja atlikti AC nurašymas analizė. Žaibo yra per IKM įtampa žemiausio dažnio atitinkanti DC įgyti. Po AC nurašymas skirt. padidėjimas yra analizuojami kaip funkcija TCM įtampos. Taškai kur pelnas sumažėja 3dB dėl vienodo juostos vertė gali būti laikoma kraštų ICMR. Mano

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back