Kaip imituoti OPA GM rail2rail?

W

wjxcom

Guest
Hi all Aš šviežios vyras projektavimo Analoginė schema ir dizaino rail2rail OPA.Dabar aš jau baigiau šią OPA, bet dabar aš turiu klausimą, ty nežinau, kaip modeliuoti rail2rail GM OPA.

Siekiant imituoti OPA GM rail2rail, aš. AC analizė, ty pridėti įtampos šaltinio VIP į teigiamą uostų ir srovės įtampos šaltinis yra 1V, bendra įtampa, įtampos šaltinis yra nuo 0V iki 5V.

Aš imituoti Vout / VIP, ir imasi abscisė VIP kaip, bet rezultatas ne aš norėjau.

Padėkite man prašau, kaip modeliuoti OPA GM rail2rail?

wjxcom rašė:

Hi all Aš šviežios vyras projektavimo Analoginė schema ir dizaino rail2rail OPA.
Dabar aš jau baigiau šią OPA, bet dabar aš turiu klausimą, ty nežinau, kaip imituoti rail2rail GM OPA.Siekiant imituoti rail2rail OPA GM, ir aš. AC analizė, ty pridėti įtampos šaltinio VIP į teigiamą uostų ir srovės įtampos šaltinis yra 1V, bendra įtampa, įtampos šaltinis yra nuo 0V iki 5V.Aš imituoti Vout / VIP ir priimti kaip abscisė VIP, tačiau rezultatas nėra norėjau.Padėkite man prašau, kaip imituoti rail2rail OPA GM?

Ei jūs galite įvertinti Gm kaip Iout / Vin, su Vout ne AC nuliui GM etape.

Hi Vamsi Mocherla: Ar galite paaiškinti, išsamiai?Kaip aš galiu gauti AC nulio?

Hi Vamsi Mocherla: jūs sakėte, kad aš galiu priemonė Gm kaip Iout / Vin, su Vout ne AC nuliui GM etape.Aš naudotis šia schema, imituojanti GM.Šiuo grandinė, varža R0 prisijungti prie OUT ir GND, įtampos šaltinis V15 prisijungia prie teigiamą uosto VIP OPA ir V15 VCM ir svyruoja nuo 0 iki 1.5V.

Po daryti. AC analizę, man Iout ir aš sklypas Iout / VIP, manau Iout / VIP yra GM, bet aš neteisus, I don't get GM banga.

Man reikia pagalbos, prašome!

Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, jei norite peržiūrėti šį priedą

wjxcom,

Galite pašalinti rezistorius ir įdėti nuolatinės įtampos šaltinis Jūsų nesimetriniams lygis ir priemonės išėjimo srovė per įtampos šaltinio.Einamojo likvidumo koeficientas produkcijos ir sąnaudų differntial įtampos duos jums savo GM.

Hi Vamsi Mocherla: Aš pakeisti savo grandinės, kad būtų imituotos GM, prašome pažvelgti į prijungimo grandinė, bet manau, kad rezultatas yra neteisingas.

Hi Vamsi Mocherla, galite padėti vėl?
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, jei norite peržiūrėti šį priedą

į wjxcom: Sveiki, aš taip pat padaryti rail-to-rail "op" ir iškilo tokia problema, kad mes galime išsaugoti adresatą, mano e-mail: yulei_002 (at) 163.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back