Kaip imituoti nužudė lygis visiškai skirtingas Opamp

F

foreverloves

Guest
kaip imituoti nužudė norma arba įsikurti laiko visiškai skirtingas Opamp?Kaip prijungti visiškai skirtingas Opamp vienybės gauti buferio?ačiū

peržiūrėti šią temą, tai gali padėti

ftopic112505.htmlftopic159349.htmlLinkėjimai

duoti žingsnis įvesties signalo ir išmatuoti išėjimo signalo

Hi, Thanks for your reply.

Aš tai visiškai skirtingas OPA negali būti prijungtas, kaip ne vartydami buferiai kaip vieno cokolio stiliumi, todėl aš galiu imituoti nužudė dydžio jis?ačiū

foreverloves rašė:

Hi, Thanks for your reply.Aš tai visiškai skirtingas OPA negali būti prijungtas, kaip ne vartydami buferiai ......

Visiškai skirtingą Opamp galėtų būti sujungta į vieną pasibaigusių vienybės gauti konfigūracija.Tai reiškia, kad teigiamų rezultatų yra susiję tik su neigiama, kartais vadinamas apverčiant, įvesties.Bandymų signalas yra įstumiamas į teigiamą indėlį.Tačiau, kad galėtų sligtly įvairių nužudė normos.

Galiu atsisakyti taikyti vieningumo įgyti vartydami konfigūracija.Taigi keturi varžai vienodos vertės simetriškos vartydami konfigūracijų.

Kitas taškas teisė amplitudė.Ji turėtų būti pasirinktas overdrive įvedimo etape, tačiau ji negali vairuoti įvedimo etape už jos Common Mode Input Range.Taigi, kad turėtų būti laikoma, nes dauguma įvedimo etapai mažiau sąnaudų bendros režimas diapazone, nei išėjimo Common Mode intervalus.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back