Kaip imituoti mikrojuostelinių antena IE3D naudojant RO4003

K

khchiang

Guest
I'm naudoti IE3D pradedantiesiems ir dizaino antenos, aš norėčiau paklausti DR Jian man padėti išspręsti šią problemą, aš nuostabus šis pridėtas failas grandinę ir išmatuoti jos S11 tai geras, bet aš negaliu gauti pat rezultatus IE3D modeliavimas.Ar yra kokia nors modeliavimo aplinka klaidą ar specialios nustatymas, pavyzdžiui, lyginimas ar akių ... ir ttPrašom padėti ir Thanks a lot!Yra žinoma tuo nustatant teisingas ar zondas nustatymas klaidą?
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Labas, Chiang:

Yra keletas dalykų, kuriuos galite pagerinti tikslumą ar reikia stengtis išvengti problemų.

1.You didn't pasirinkti sulieti derinimo parinktį propertly dėl galutinių dielektrinių modeliavimas.Labai svarbu suderinti baigtinių dielektrikas Sankaba ir metalo formą aukšto tikslumo.

2.Jūsų neigiami uostas yra apibrėžtas plataus krašto.Tai sukels tikslumo problema.Aš pataisyta virš 2 problemos pridedamas square_r1.geo.

3.Jūsų juostelės storis ir plotis yra gana didelis (apie 1,6 ir 3.x mm) dažnių virš 6 GHz.Plotis yra gana didelis, palyginti su antena dydį.Jis įdiegti daug neaiškumų, kad antena yra Input varža.Tai nėra lengva gauti labai nuoseklių rezultatų tiek modeliavimas ir vertinimas.Be kitų žodžių, truputį pakeisti pašaruose arba kai kitas dalykas, gali sukelti Zin gana skirtingi.Jūs turėtumėte pabandyti sumažinti storio ir pločio tokio aukšto dažnio.

Linkėjimai.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Ačiū dr Jian, aš stengsiuosi, kad pamatytumėte savo pataisos pirmos ir ačiū už jūsų pagalbą.Skelbimas po 3 minučių:Gerbiamas Dr Jian,
Iš tikrųjų aš norėčiau sukurti naują daugiametę juosta antena bazę apie šią struktūrą, tačiau dabar aš negaliu padaryti pats ", ką modeliuoti, ką aš gausiu matavimo" ....

Labas, Chiang:

IE3D paprastai shouild galima prognozuoti realus dalykas gana tiksliai.Tačiau, jūs turite suderinti jūsų pavyzdį tikrovės, kiek įmanoma.Pvz.begalinis substrato modelis paprastai yra labai geras reguliaraus pleistras antenos, nes ji atitinka tikrovę labai gerai.Jūsų Yagi antena, jei substratas nėra labai mažos, begalinis padėklo modelis dar rungtynės šalia lauko būklė labai gerai.Tačiau ji nesutampa su tolimojo lauko labai gerai, nes pagrindinis spinduliai beveik teta = 90 laipsnių.Šiuo kryptimi, į modeliavimo medžiagos substratas, o realybė yra ore.Tai kodėl jūs negalite gauti modelis labai gerai šia kryptimi.Jums reikia naudoti galutinio substrato modelis jis.Linkėjimai.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back