Kaip imituoti Diferencialinė amplifer gm?

M

myblues

Guest
Žinau, gm = dio / Dauguva, ir mes galime jį imituoti AC analizuoti.Tai dažnai analizuoti.
Bet aš noriu gauti GM santykiai VCM (Common Mode Input Voltage).Kaip gauti?

Ačiū!

Gerbiami Myblues,
Jūs kuriate konstanta gm stiprintuvą?Kadangi daugelis knygos paminėti gm palyginti VCM galima braižyti, aš nežinau, kaip tai pasiekti per modeliavimo rezultatus tiesiogiai, kodėl gi ne bandyti pasiekti rezultatų per imituojanti susiję tarp dabartinių ir VCM?
Sveiki bet geriau tai!

BG,

Labas, philipwang
Kaip tu sakai, aš projektavimas konstanta gm geležinkelio geležinkelių stiprintuvas.Gm vs VCM būtų negalima pasiekti tiesiogiai, kaip tu sakai, nors dabartinis vs VCM galima įsigyti tiesiogiai modeliavimas.Bet aš noriu palyginti VCM gm!Kaip gauti?

Labai tau ačiū!

Myblues,

Jei šiuo metu gali būti pasiektas tik per DI / Dauguva gauti GM, tada sklypas gm palyginti VCM, kaip gauti di rezultatas / Dauguva galite studijų banga vaizdo programinę įrangą, ji gal ir tiekimo šią funkciją!Pavyzdžiui, jei pastovi modeliavimas su Hspice ir peržiūrėti su awaves rezultatas, awaves gali pateikti šią funkciją.
Taigi, atkreipkite dėmesį į bangos funkcija vaizdo įranga, pabandykite jį.
Sėkmės!
BG,

myblues rašė:

Labas, philipwang

Kaip tu sakai, aš projektavimas konstanta gm geležinkelio geležinkelių stiprintuvas.
Gm vs VCM būtų negalima pasiekti tiesiogiai, kaip tu sakai, nors dabartinis vs VCM galima įsigyti tiesiogiai modeliavimas.
Bet aš noriu palyginti VCM gm!
Kaip gauti?Labai tau ačiū!

Gerbiami philipwang,
Tai, ką jūs pasakėte, yra labai teisus!Bet tai sunku gauti DI / Dauguva "(nors aš žinau išvestinių fuction į awaves), nes mano dabartinis būtų pasiektas bendras įvesties mod.DI / Dauguva turi prisijungti prie įvairių įvesties mod ir negali pasiekti bendro mod.Kai skirtingose mod, gaunu DI / Dauguva, kad gausiu gm vs vid, bet kaip aš galiu pasiekti gm vs Vic (VCM)?Nėra VCM dar!
Ples Padėkite man!

Dėkojame už Jūsų maloniai padėsime!

Ar kas nors suteikti prieskonių byla, kaip pavyzdys?

Pabandykite kitą būdą, tiesiog nušluoti VCM ir tada zondas di / Dvin per apibrėžtą funkciją, hspice parametras apibrėžia save palaiko.

BG,

gerai vieną dalyką aš žinau, kad DI / DV dalykas paprastai suteikia neteisingą vaizdą apie tai, kaip tai daroma Cadence.Aš atsimenu, kai jos naudojamos Cadence gauti iš nužudė kurso reikšmė stiprintuvo ir got some crazy vertybės bcos būdo Cadence apskaičiuoja diferencialai.Taigi ją naudoti atsargiai ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back