Kaip imituoti Chopper stiprintuvas?

P

Pipeline

Guest
Kadangi mes turime įdėti 2 impulso signalas kaip 2 etapai, Jei mes naudojame trumpalaikis sim, kaip modeliuoti AC įgyti stiprintuvo? Ačiū!

Jei turite prieigą prie Cadence Spectre, PSS ir AAM bus atlikti darbą.

Taip, aš naudoju Spectre. Bet aš nežinau, ką PSS arba AAM stendas, prašau, duok man kai kurios detalės? ačiū!

Sveiki, Norint išmatuoti kintamosios srovės prieaugis, ir reikia duoti dc tiek įvesties ir AC = 1 bent vienas iš teigiamų ar neigiamų sąnaudų. Tada priemonė, spustelėdami VF ne calculater, spustelėkite bent tiek išėjimo mazgo padidėjimas, tada spustelėkite tiek įvesties mazgo ir modelis apskaičiavimo ir sklypo formulę. tada gausite kintamosios srovės prieaugis. Pagarbiai, suria3

2 Vamzdynų: Šios analizės Spectre numatyta rūšys. RTFM.

Manau, ji yra lengvai Spectre imituoti kapojimo stiprintuvas kintamosios efektyvumą. Bet kaip apie naudojant Hspice?

Vamzdynų, PSS yra dažnių analisys. Jis naudojamas swithched kondensatorius grandinės ir maišytuvai. Naudojant šią analisys galima sužinoti įgyti pagal skirtingus įėjimo dažnis apsvarstant dažnio vertimas poveikį. Galite rasti daugiau informacijos į vadovus ir vadovėliai. http://www.designers-guide.org/Analysis/ Tikiuosi, kad padeda: Taip pat kai kurie Ken Kundert (Cadence autorius) svetainės duomenis

Norėdami skal81, kur galiu atsisiųsti vadovą ar pamoka apie Cadence Spectre? Ar yo turėti, kad?

Sveiki žemiau; aš prie samouczków paaiškinti, kaip naudotis daugeliu analizė šmėkla, įskaitant PSS, AAM .... imituoti fazinį triukšmą .... ir tt .. tikiuosi, kad jums padėti dėl Hussein adel ASU Egiptas

Labas husseinadel, Labai ačiū. Ar žinote, kur gauti vertinimo kopija Spectre?

[Quote = husseinadel] Sveiki tai ritmas padėti dokumentaciją? thand u. toliau; i pridedamas samouczków paaiškinti, kaip naudotis daugeliu analizė šmėkla, įskaitant PSS, AAM .... imituoti fazinį triukšmą .... ir tt .. tikiuosi, kad jums padėti dėl Hussein adel ASU Egiptas [/citata]

ir kaip padaryti, kad triukšmo analizę apie skeltuvas stiprintuvas kristalais sim

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back