Kaip imituoti įtampa didėja su LED, PickIt2?

T

tmd13

Guest
Parašiau kodą, kad būtų galima skaityti, kai įtampa kinta (rankiniu būdu), kad šiuo atveju, jei aš pakeisti potenciometrą mažinant įtampą potenciometru LED parodys Kas vyksta. Tekinimo visą LED (max įtampa), arba sukant 1 LED (min įtampa), ar jus tekinimo 2 LED (puse įtampa). Šiuo atveju Im ketinate naudoti išorinę jėgą, ir aš noriu padaryti tą patį, tik skirtumas tas, kad i dont wanna naudoti potenciometrą, aš tiesiog noriu, kad valdyba savo ruožtu vis daugiau ir daugiau LED kai didėja, ir pasukite off daugiau ir daugiau šviesos diodų, kai Mažėjančių. Ir problema yra ta, kad i dont know kaip padaryti kodą, kad i dont žinoti, kaip išmatuoti įtampą tokiu būdu. Tikiuosi, kad jūs ca man padėti.

Sveiki, Naudoti su ADC skaityti didėja / mažėja įtampa. Išvesties ADC išėjimo į uostą. Prijungti LED kiekvieno uosto Kaisčiai. Jūs pamatysite efektą, kurį norite matyti. Jūs netgi galite tai padaryti be mikrokontrolerio naudojant lygiagrečiai išėjimo ADC. Pagarbiai, [url = http://bharathyeju.blogspot.com.] Laktronics [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back